Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ontspannen riching bevalling
  Rate this post

  Natuurlijk is een zwangerschap een mooie en bijzondere periode in je leven, maar zo’n zwangere buik kan je soms ook behoorlijk in de weg zitten. Het extra gewicht dat je dag in dag uit met je meedraagt, begint langzamerhand zijn tol te eisen.

  Een zere rug of bekken, pijnlijke benen, voeten of schouders, vermoeidheid en allerlei andere pijntjes en kwaaltjes. Om nog maar te zwijgen van de emotionele rollercoaster waar je in beland bent.

  Wat zou het fijn zijn om even lekker te kunnen ontspannen. Even nergens aan denken, je dagelijkse beslommeringen vergeten en je spanning loslaten. Een zwangerschapsmassage kan je daarbij helpen. Behalve ontspanning kan het ook eventuele klachten helpen verminderen. Het is gewoon lekker om even geen pijntjes te voelen, maar een zachte en liefdevolle aanraking.

  Na zo’n heerlijke zwangerschapsmassage slaap je beter, heb je minder last van klachten en kwalen en zit je ook mentaal lekkerder in je vel waardoor je je zwangerschap veel bewuster en intenser kunt beleven.

  ‘Met behulp van een warmwatermassage­kussen hoef je niet op je buik te liggen, maar kan je rug toch lekker gemasseerd worden’, vertelt Marian Ketel van Me Siento. ‘Tijdens het voorgesprek, waarbij ook eventuele contra-indicaties worden doorgenomen, bespreken we wat voor jou de fijnste massage zal zijn.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply