Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ontspannen richting bevalling
  Rate this post

  Je bent zwanger. Gefeliciteerd! En nu? De zwangerschap is een heel bijzondere periode van jou en je partner. Een periode om te genieten en je voor te bereiden op wat komen gaat: jullie kindje.

  Jacqueline van Schagen is De Geboortehulp. Ze biedt de Cursus Bevallen, is zwangerschaps- en geboortecoach en is er voor hulp na de bevalling. Bevallen doe je nooit alleen. Daarom volg je de Cursussen van De Geboortehulp samen met je partner. Wat je verwachten kunt? Geen (puf)oefeningen in ieder geval. Wel alle informatie die je nodig hebt om te weten wat er allemaal bij een bevalling komt kijken. Meer nog dan je van de verloskundige krijgt. De Geboortehulp biedt een groepscursus (4 avonden) cursus in 1 dag, een privécursus of een cursus op maat. Als zwangerschaps- en geboortecoach – ze noemen het ook wel ‘doula’ – is Jacqueline er helemaal voor jullie. Zij begeleidt jullie tijdens het proces van zwangerschap en bij de geboorte. Ze is er voor alle (niet-medische) ondersteuning vanaf het moment dat de geboorte zich aandient, thuis of in het ziekenhuis, tot dat magische moment dat moeder en kind comfortabel naast elkaar liggen. Benieuwd naar alle voordelen van ­continue begeleiding tijdens de geboorte? Lees hierover op de website.
  Ook na de bevalling kun je bij De Geboortehulp terecht. Is de bevalling of het kraambed ­traumatisch verlopen? Is alles anders gegaan dan je had gedacht en verwacht? Kortom: heb je vragen? Blijf er niet mee lopen, maar neem contact op met Jacqueline. De Geboortehulp heeft een ruim werkgebied in Noord-Holland en is veel in en rondom Alkmaar te vinden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply