Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ontspannen richting de bevalling
  Rate this post

  Je bent zwanger! Natuurlijk ben je dolblij met het wondertje dat in je buik groeit. Jullie eigen kindje. Je zit op een roze wolk en kan je geluk niet op, maar een zwangerschap is daarnaast ook erg spannend, er verandert zoveel en de tijd is voorbijgevlogen. Nu de geboorte voor de deur staat, zie je er best een beetje tegenop.

  Je hebt inmiddels alle boeken gelezen en heel het internet afgestruind, toch heb je het gevoel dat jij en je partner nog wel wat tips kunnen gebruiken. Maar waar vind je die nog zo snel? Het grootste gedeelte van je zwangerschap is inmiddels al achter de rug!

  Bevallingstechnieken
  Speciaal voor moeders die bijna gaan bevallen, geeft Cherries People sinds kort de snelcursus ‘Geboortevoorbereiding’. De praktijkgerichte cursus is speciaal gemaakt om jou en je partner inzicht te geven in wat je kunt verwachten tijdens de bevalling. De cursus richt zich op ademhaling, beweging en ontspanning. Ook de theorie en bevallingstechnieken die jullie als aanstaande ouders zullen helpen tijdens de geboorte, komen ruimschoots aan bod.

  Klaar voor de geboorte
  Tijdens de snelcursus (in 1 of 2 delen) leer je op yoga gebaseerde oefeningen die je kunnen ondersteunen bij de bevalling. Ook oefen je verschillende bevallingstechnieken en wordt er uitleg gegeven over wat er met je lichaam gebeurt tijdens de bevalling. Je ontvangt tips over hoe je hiermee moet omgaan en je partner krijgt bruikbare tips over zijn of haar rol tijdens de bevalling. Natuurlijk is er ook een moment voor jullie om te ontspannen en om contact te maken met jullie kindje. Zo stomen jullie je in een mum van tijd klaar voor de geboorte van júllie baby.

  Genieten met andere mama’s in wording
  Omdat de zwangerschap een periode is waarbij je lichamelijk en emotioneel veel veranderingen doormaakt, biedt Cherries People ook een uitgebreide cursus zwangerschapsyoga en geboortevoorbereiding van 10 lessen. De lessen worden in groepsverband gegeven aan jou en andere mama’s in wording, zodat jullie samen van de spannende en mooie periode kunnen genieten. De cursus is gemaakt om inzicht te geven in alles wat je kunt verwachten tijdens de zwangerschap, de bevalling en het ontzwangeren. Het heeft een positieve invloed op je lichaam en emoties en zorgt dat jij helemaal voorbereid bent op die nieuwe periode in je leven.

  Lessen voor íédereen
  Oprichters Maryan & Halima van Cherries People merkten dat er in Almere en omgeving steeds meer vraag was naar Engelstalige lessen. Daarom bieden ze deze exclusief aan in de praktijk. Zo kan íedereen ervaren dat bevallen niet onaangenaam hoeft te zijn!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply