Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ontspannen door je zwangerschap heen
  Rate this post

  Als je zwanger bent, kom je in een nieuwe periode in je leven terecht, waarbij er allerlei veranderingen in je lichaam plaatsvinden. Om zo vitaal mogelijk je zwangerschap door te komen, is het een goed idee om je te laten masseren. Op die manier kunnen zowel je lichaam als je geest tot rust komen.

  Een zwangerschapsmassage kan lichamelijke en mentale klachten verlichten die door de fysieke en hormonale veranderingen zijn ontstaan. Door de ontspanning wordt het zenuwstelsel gekalmeerd en komt het liefdeshormoon endorfine vrij, waardoor het gevoel van welzijn wordt verhoogd. De baby zal de ontspanning van jou, de moeder, voelen en hier net als jouzelf van genieten.

  Dankzij de ‘prenatale tafel’ kun je de massage in buikligging ervaren. Dit wordt mogelijk gemaakt door uitsparingen in de tafel ter hoogte van de borsten en de buik. Er zijn drie gedeeltes die eruit te halen zijn, zodat je op elk moment van jouw zwangerschap een massage beleven kunt. Vanaf 12 weken zwangerschap tot het eind van de zwangerschap kun je bij Lucyna terecht voor een massage.

  Zwangerschapsmassage is een weldaad voor moeder én kind!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply