Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ontspannen door je zwangerschap heen
  Rate this post

  Als je zwanger bent, breekt er een nieuwe periode in je leven aan, waarin er allerlei veranderingen in je lichaam plaatsvinden. Om zo vitaal mogelijk je zwangerschap door te komen, is het een goed idee om je te laten masseren. Op die manier kunnen zowel je lichaam als je geest tot rust komen.

  Voor jou als zwangere vrouw is het alleen al heerlijk om weer eens heerlijk een uurtje ontspannen op je buik te kunnen liggen, want masseur Martine Visser van Ik wil ik maakt gebruik van een speciale ‘zwangerschapstafel’: een tafel met uitsparingen ter hoogte van je buik en borsten. Door de ontspanning wordt jouw welzijn verhoogd, waardoor ook de baby zich prettig voelt.

  Klachten aanpakken
  Maar zwangerschapsmassage is niet alleen ontspannend. Het kan ook helpen om eventuele klachten te verlichten die kunnen zijn ontstaan door de hormonale veranderingen. Door de ontspanning is het mogelijk dat je klachten zelfs verdwijnen.

  Vierde massage cadeau
  Neem contact op met Martine om een afspraak te maken, waarbij je ook kunt aangeven of je klachten hebt, zodat Martine daar bij het masseren rekening mee kan houden. Je kunt een afspraak maken voor een zwangerschapsmassage vanaf 12 weken tot het eind van je zwangerschap. En het leuke is: elke vierde massage krijg je cadeau! Zo kun je tijdens je zwangerschap op een voordelige manier lekker genieten.

  Martine werkt alleen op afspraak, in de schoonheidssalon Pure Skin and Bodycare aan de Hofstraat in Alkmaar. Je afspraak maak je simpel en eenvoudig door gebruik te maken van de online agenda via de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply