Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ontspannen zwangerschap
  Rate this post

  Centering Pregnancy is een nieuwe methode om zwangere vrouwen nog betere begeleiding te geven. Het betreft verloskundige zorg waarbij de zwangerschaps­controles uitgebreid worden met extra tijd en aandacht binnen een groepsbijeenkomst, waarin je antwoorden op je vragen krijgt.

  Zwangere vrouwen zijn bewuster bezig met hun zwangerschap en kunnen herkenning en steun vinden in de groep. Je maakt gedurende 10 groepsbijeenkomsten kennis met de verloskundige en andere zwangere vrouwen met ongeveer dezelfde zwangerschapsduur. De laatste groepsbijeenkomst is na de bevalling. Vrouwen die met Centering Pregnancy ervaring hebben opgedaan, zijn er heel enthousiast over! Verloskundigepraktijk de Linde biedt deze vorm van zorg sinds 2013 aan. Je kunt kiezen welke zwangerschapszorg je wilt: individuele of groepszorg.

  Binnen praktijk de Linde begeleiden de verloskundigen bevallingen in bad of op de baarkruk (of op bed), poliklinisch of thuis. Het is belangrijk dat je deze mogelijkheden kent en hier goed over geïnformeerd wordt. In samenwerking met kraamcentrum DAT en de Eilanden organiseert praktijk de Linde de best mogelijke kraamzorg na je bevalling. Tijdens de kraamtijd komt Ria Wiertz, lactatiekundige bij praktijk de Linde, bij je thuis langs om eventuele problemen rondom borstvoeding vroeg te signaleren. De beste zorg voor jou, je partner en jullie kindje.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply