Rate this post
 • Ontspannener door het leven met een massage
  Rate this post

  Een ontspannen ‘ik’ is een cadeau voor je omgeving! En dat betaalt zich dan weer terug voor jou. Want ik denk dat iedereen weet dat het prettiger is om met mensen om te gaan die lekker ontspannen zijn dan met mensen die compleet gestrest door het leven gaan. Jezelf zo nu en dan trakteren op een heerlijk ontspannende massage kan hierbij een grote uitkomst zijn.

  Door je te laten masseren kun je jouw ­lichamelijke spanningen verlagen. Veelal komen deze voort uit geestelijke onrust. Drukte van werk, school of privéomstandigheden kunnen, wanneer je ze negeert, een lichamelijke uitwerking krijgen. Een simpel voorbeeld is de lichte buikpijn die mensen ervaren wanneer er even iets goed misgaat of iemand in een vervelende positie komt. Zo zie je dat een klein dingetje al meteen een lichamelijke uitwerking kan hebben.
  Een ontspanningsmassage kan hier verandering in brengen. Gemasseerd worden zorgt ervoor dat je gevoel weer terugkomt. Het is absoluut een van de beste manieren om stresssignalen meer bij de kern aan te pakken en vandaaruit bewust een verandering in te zetten.
  Bij Oreo Kormi kun je kiezen uit verschillende massagetechnieken. Wat zou je denken van een heerlijke wellnessbehandeling, die bestaat uit een ontspanningsmassage gecombineerd met hotstones? De hotstones zullen zorgen voor een nog intensere beleving van de massage. Echt een aanrader voor het koude seizoen dat eraan gaat komen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply