Rate this post
 • Ontspanning, balans en energie
  Rate this post

  Zhineng Qigong is een Chinese bewegingsvorm die goed is voor lichaam en geest. Met eenvoudige en vloeiende bewegingen ontspan je je lichaam. Je focust je aandacht in de bewegingen, waardoor je gedachten tot rust komen. Je gaat met je aandacht diep je lichaam in, waardoor je beter leert luisteren naar je lichaam en dichter bij jezelf komt. Je brengt lichaam en geest in balans.

  Deze oefeningen zijn eenvoudig aan te leren en kunnen door iedereen, ongeacht leeftijd of gezondheidsniveau, beoefend worden.
  Zhineng Qigong heeft een positieve werking op de energiehuishouding van het lichaam. De oefeningen zijn erop gericht om de energiebanen in het lichaam (meridianen) te openen, zodat de energie beter kan stromen en blokkades kunnen oplossen. Je stimuleert je zelfhelend vermogen. Je rekt en strekt je spieren en je lichaam wordt soepeler.
  Wil je ervaren wat Zhineng Qigong voor jou kan doen? Meld je aan voor een proefles. Qihart geeft wekelijkse lessen Zhineng Qigong op dinsdag- en woensdagavond in Zwolle. Kijk voor tijden en data op onze website www.qihart.nl. Er wordt in kleine groepen les gegeven, tot maximaal 10 personen, zodat er veel persoonlijke aandacht is.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply