Rate this post
 • Ontspanning in je hoofd met The Bars
  Rate this post

  De dagen worden korter, de temperatuur daalt verder naar beneden, de blaadjes vallen van de bomen en donkere tijden breken aan. De kans is groot dat je je energiepeil voelt kelderen. Word je er somber van? Vermindert je gevoel van eigenwaarde? Treden er angst- en concentratieproblemen op? Ben je prikkelbaarder? Heb je last van stemmingswisselingen? Slaapproblemen? Last van lichamelijke klachten? Gebrek aan daglicht en daardoor ontregeling van de biologische klok speelt een rol bij het ontstaan van de klachten, die ook wel de ‘herfstblues’ of ‘winterblues’ worden genoemd.

  Wat als je veel krachtiger bent dan dat je ooit hebt durven bedenken? Wat als je je gedachten, gevoelens, emoties en de situatie om je heen beter kunt leren managen? Wat als je helderder kunt worden in je communicatie met jezelf, met anderen en met je lichaam? Wat als je in staat gesteld bent om meer te ontvangen in je leven? Wat als je de creator bent van je eigen leven? Hoe zou je leven eruitzien en wat zou je kiezen?

  Wat zijn The Bars?
  Wetenschappers hebben bewezen dat onze gedachten invloed hebben op onze moleculen en daardoor ziekte, wanorde en veroudering kunnen veroorzaken. Waar worden al deze gedachten opgeslagen? In je lichaam. ‘The Bars’ is een verzamelnaam voor de 32 energiepunten die door en rondom het hoofd lopen. Deze punten leggen op elektromagnetisch niveau alle gedachten, ideeën, beslissingen, houdingen en overtuigingen vast die we ooit hebben gehad over wat dan ook.
  Elke Bar correspondeert met het onderdeel of gedeelte in je leven waar het naar genoemd is. Voorbeeld: alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over ‘loslaten’ (waarvan je dacht dat het belangrijk of onbelangrijk was), is in de ‘controle-Bar’ opgeslagen. Om er een paar te noemen: er zijn Bars voor geld, genezing, het lichaam, controle, creativiteit, bewustzijn, plezier, seks, verdriet, tijd en ruimte, communicatie, veroudering, kracht enzovoort.

  Hoe werken The Bars?
  Het is net zoals je een virus verwijdert van je computer: wanneer je op de ‘verwijder’-knop klikt, is het virus voorgoed verwijderd. Hetzelfde geldt voor de Bars. De 32 punten op het hoofd worden in verschillende samenstellingen licht aangeraakt, waardoor de energie van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten worden opgeruimd.

  Aanbod
  – Individuele behandelingen. Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij mij terecht voor een Bars-sessie, variërend van een uur tot anderhalf uur.
  – The Bars-training. Als Bars Facilitator verzorg ik eendaagse Bars-trainingen om je de Bars-methodiek zelf eigen te kunnen maken. Dit doe ik op basis van open inschrijving. Daarnaast kun je ook met een eigen groep de training boeken (minimaal 4 personen). De training kan dan des­gewenst ook bij jou op locatie verzorgd worden.
  – Bars-introductieavonden. Wat ook heel leuk en interessant is, zijn de Bars-introductieavonden die ik eveneens op basis van zowel open inschrijving als voor besloten groepen organiseer. Je krijgt dan alle informatie rond wat The Bars inhoudt en wat het voor je kan betekenen. Tijdens zo’n avond is het ook mogelijk om een ‘taster’ (mini-behandeling) van 15 minuten te ervaren tegen een kleine vergoeding. Je zult merken: zelfs in die 15 minuten zal het effect hebben!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply