Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ontspanning in je lichaam
  Rate this post

  Stressklachten zijn echt iets van deze tijd. We hebben het druk en ‘moeten’ veel, zoals presteren op het werk. Stress kost je lichaam veel energie. Het is dan goed om tijd voor jezelf te nemen en te luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft, zoals hoofdpijn en allerlei andere klachten. Met behulp van een energetische massage ontspannen de spieren in je lichaam, ­waardoor klachten zullen verdwijnen.

  Serenity Energetische Massage is bedoeld voor iedereen die even uit balans is, voor mensen die te kampen hebben met stress-situaties thuis of op het werk, voor mensen die zich eenzaam voelen of verdriet.
  Met Serenity Energetische Massage kun je je bewust worden van wat jouw ‘body’, jouw ‘mind’ en jouw ‘soul’ je te vertellen hebben. Als je ervoor openstaat, is het telkens weer een nieuwe reis waarin je iets nieuws ontdekt of juist het oude hervindt, waarin je nieuwe inzichten krijgt en oude gewoontes loslaat.
  Tijdens het masseren werkt mijn intuïtie ­optimaal en kan het zijn dat ik gerichte vragen stel om jouw situatie inzichtelijk te maken. Mede hierdoor lossen spanningen op. Wellicht dat je op dat moment antwoorden krijgt die je verder helpen. Je zult merken dat jouw lichaam, jouw gevoel en jouw gedachten op één lijn komen.
  Ik bied ook hoofdmassage in de vorm van strijkingen en drukpunten op het gezicht, ­achterhoofd, nek en schouders. Dit werkt verlichtend bij verschillende vormen van hoofdpijn, zoals spanningshoofdpijn, migraine of clusterhoofdpijn. Bij concentratieproblemen, nervositeit door stress, slapeloosheid, onrustig slapen of veel piekeren is deze vorm van massage een uitkomst.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply