Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Ontstressen in een druk leven
    Rate this post

    We moeten veel in weinig tijd. Dat kan je, als je niet uitkijkt, stress opleveren. Gelukkig weet ik manieren om je beter in je vel te laten voelen!

    Allereerst geef ik yoga. Heel kort gezegd is yoga voor mij ‘bewustzijn’ en ‘dichter bij jezelf komen’. De lessen bestaan uit hatha (lichaamsoefeningen), pranayama (ademhalings-oefeningen), ontspanning en mediatie, en zijn voor iedereen te volgen. Hangmatyoga is een speelse vorm van yoga, die aan de ene kant extra ondersteuning biedt maar die je ook uitdaagt. Leeftijd en lenigheid spelen geen rol. Ik werk met kleine groepen, en daardoor kan ik iedereen veel persoonlijke aandacht geven. Ook ‘special needs kids’ en senioren zijn van harte welkom. Verder maak ik gebruik van healing. Jouw lichaam is uiterst intelligent en wanneer je klachten hebt, kunnen we samen kijken hoe we het zelfgenezende vermogen hiervan in gang kunnen zetten. Ik maak hierbij onder andere gebruik van Touch for Health, Reiki, stemvorktherapie, voetreflex en ooracupunctuur. Als derde bied ik intuïtieve massage aan. Ik heb verschillende technieken geleerd welke ik combineer tot een heerlijk ontspannend verwenmoment. Het spreekt voor zich dat ik mijn ‘helende’ handen hierbij niet uit kan zetten en het ook een therapeutische werking heeft. Ten slotte werk ik met Access Bars®. Op je hoofd zitten 32 punten die, als ze licht aangeraakt worden, loslaten wat jou belemmert om te ontspannen. Access Bars® is er voor iedereen die rust , ruimte en ontspanning wenst in hoofd en lichaam. Spreekt dit je aan, laten we dan samen kijken wat het beste bij je past. Neem contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply