Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ontstressen in de schoonheidssalon
  Rate this post

  Dat chronische stress ongezond is voor lichaam en geest, is inmiddels algemeen bekend. Verschillende onderzoeken wijzen uit dat de gezondheidsrisico’s er niet om liegen. En toch nemen mensen over het algemeen nog te weinig tijd voor zichzelf om te ontstressen en wordt de dagelijkse planning zo ingevuld, dat hun agenda dit maar moeilijk toelaat. Ook de huid heeft veel te lijden onder stress en verliest hierdoor haar weerstand. Dit uit zich in verschillende vormen. Van huidirritatie, roodheid en een droge huid (schilfertjes) tot pukkeltjes, vroegtijdige rimpels, pigmentvlekjes en een vale huid.

  Ruim tien jaar lang is Susan werkzaam in haar eigen bedrijf als schoonheidsspecialiste en tevens pedicure. ‘Ik voer mijn werk met passie uit, waarbij ik luister naar de wensen van de klant. Ik kan je op het gebied van huidverzorging en huidverbetering adviseren en we kijken samen wat voor behandeling en productgebruik het beste bij je past.

  Wanneer ik te maken heb met een huid die tekenen ­vertoont van stress, pas ik daarop de behandeling aan. Bij huidirritatie en roodheid vermijd ik te intensieve behandelingen, zoals microdermabrasie en scrubs, en zorg ik er eerst door middel van de juiste producten voor dat de weerstand van de huid verhoogd wordt en de beschermlaag van de huid versterkt wordt. Dit doe ik onder andere met de Skin Defense-lijn van inspira med. Terwijl de producten zorgen voor de juiste werking en ontspanning van de huid, zorg ik ervoor dat je geheel kunt ontspannen en heel even de drukte van alle dag vergeet. Ervaar het zelf!’

  Inspira med fruitzuren
  ‘Een van de huidverbeteringstechnieken waarmee ik werk, zijn de inspira med fruitzuren. Inspira med is een Duits merk en is een holistische methode om je een nieuwe huid te bezorgen, zonder risico’s en ongemakken, in drie stappen. In stap 1 wordt de opperhuid zachtjes verwijderd met gedoseerde fruitzuren. In stap 2 wordt het regeneratieproces van je huid op celniveau gestimuleerd en in stap 3 wordt je nieuwe huid beschermd, zodat ze er langer jong uitziet.
  De inspira med fruitzurenlijn heeft zelfs een behandeling die geschikt is voor de gevoelige huid zonder gevaar voor afschilfering of andere ongemakken en is perfect combineerbaar met andere huidverzorgingstechnieken.’

  Seyo TDA (TransDermal Application)
  De behandeling met de Seyo TDA is een huidverbeterende behandeling waarbij verjongende werkstoffen door een jetstream van zuurstof naar de diepere huidlaag worden getransporteerd, zonder de huid aan te raken. De behandeling voelt aan als een zachte massage en is geschikt voor iedere huid van zowel mannen als vrouwen. Na een aantal behandelingen wordt meer volume gecreëerd, wordt vocht gebonden en worden de cellulaire processen geactiveerd. De huid verbetert van binnen naar buiten en gaat er zichtbaar beter, jonger en vitaler uitzien.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply