Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ontzie je jezelf?
  Rate this post

  Met hart en ziel luisteren naar jezelf. Doe je dat te weinig? Heb je jezelf daarmee onbedoeld afgesloten van je ziels­geluk? Ben je druk bezig gegaan om voor het geluk van anderen te ‘zorgen’?

  Heeft voldoen aan verwachtingspatronen, zowel privé als zakelijk, een grote prioriteit gekregen? Grote kans dat (over)vermoeidheid, stress, lichamelijke klachten of relatieproblemen hierop een reactie is. Herken jij jezelf hierin? Wat een geluk dat je dit leest!
  Met ABC coaching geef je jezelf een helend en herstellend geschenk. Je gaat weer kleur bekennen, door in verbinding te gaan met je bronnen van oorspronkelijke kwaliteiten. De vertroebelde kleuren, die ervoor zijn komen te staan, zijn de belemmerende overtuigingen en inprentingen die vaak in de kinderjaren zijn ontstaan. Het gevolg zijn de overlevingsstrategieën die je ontwikkeld hebt. Je onderzoekt het nut ervan in je lifestyle van nu.
  Door dit onderzoek naar de basisoorzaak geef je jezelf de ruimte om in de herstellende / helende reis weer in contact te zijn met je oorspronkelijk zijn, je onvoorwaardelijke vreugde, humor en liefde.
  Met praktische, creatieve werkvormen en mindfulness te luisteren naar jouw innerlijke stem, beken je kleur, en daarmee kun je zielsgelukkig zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply