Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Onvervulde kinderwens
  Rate this post

  Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om een kind te krijgen. Als zwanger worden niet lukt, brengt dat meestal spanning en stress met zich mee. Dit heeft vervolgens invloed op de vruchtbaarheid, waardoor er een vicieuze cirkel ontstaat. ­Stresshormonen saboteren jouw kinderwens door het risico op onvruchtbaarheid te verdubbelen!

  Als het niet lukt om in verwachting te raken, wordt er tegenwoordig steeds vaker gezocht naar medische redenen waarom zwanger worden niet lukt. Het hebben van een kinderwens is méér dan een medisch-technische aangelegenheid alleen. Acupunctuur kan je helpen om toch zwanger te worden. Deze eeuwenoude Chinese geneeswijze werkt bevorderend, doordat het de randvoorwaarden voor een zwangerschap van jouw lichaam verbetert.

  Ongewenste kinderloosheid
  Verdriet veroorzaakt door ongewenste kinderloosheid komt vaker voor dan je denkt. Wanneer je kinderwens niet in vervulling is gegaan, of een zwangerschap uitblijft of eindigt in een miskraam, kan jou dit emotioneel behoorlijk belasten. Ook wanneer je denkt aan de verdere gevolgen van kinderloosheid, kan dit jouw kijk op de toekomst beïnvloeden. Denk maar eens aan de droom over het hebben van kleinkinderen. Familiebijeenkomsten en feestdagen als sinterklaas, kerst, moederdag en vaderdag zijn dagen die door jouw onvervulde wens extra pijnlijk zijn. Deze dagen halen allerlei herinneringen op. Een enorme confrontatie.

  Jouw lichaam weer stabiel
  Acupunctuur kan helpen om de fertiliteit (vruchtbaarheid) bij vrouwen en mannen te verhogen. Een acupunctuurbehandeling kan bij een man de kwaliteit van het sperma verbeteren. Bij een vrouw wordt niet alleen de best mogelijke conditie voor een zwangerschap gecreëerd, maar ook een goed verloop van de zwangerschap en de bevalling. Zo helpt acupunctuur bij aan een succesvolle eisprong, dempt die gevoelens van wanhoop en verlicht die stress. Na een behandeling krijgt jouw lichaam meer energie en voel jij je psychisch juist rustiger. Acupunctuur draagt bij aan het algeheel lichamelijk welbevinden. Jij voelt je beter in je vel. De fysieke en emotionele belasting van een vruchtbaarheidstraject zijn daardoor ook beter verdraagbaar.

  Energiebanen in balans
  Acupuncturist en masseur Steven Lai heeft altijd al affiniteit gehad met gezondheid en natuurlijke geneeswijzen. Hij heeft zich gespecialiseerd in verschillende stijlen van acupunctuur en massage. Acupunctuur is een eeuwenoude oosterse geneeswijze, die gezondheidsklachten kan verhelpen door slechts het prikken van bepaalde energiepunten op het lichaam met zeer dunne naaldjes. Dit doet niet tot nauwelijks pijn. Een behandeling wordt als zeer ontspannen ervaren.
  Steven heeft met acupunctuur goede resultaten behaald bij vrouwen die zwanger wilden worden, maar bij wie het nog niet gelukt was. Sommigen van hen hadden zelfs IVF geprobeerd, helaas zonder resultaat. Vervolgens hadden ze besloten om acupunctuur uit te proberen. Velen van hen werden al vrij snel zwanger.
  Naast het behandelen van infertiliteit werkt acupunctuur ook goed bij onder andere rugklachten, hoofdpijn, stress, hormonale klachten, vermoeidheid, slapeloosheid, allergieën, stoppen met roken en afvallen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply