Rate this post
 • Onze hulp bij uw gezondheid
  Rate this post

  In het Spijkenisse Medisch Centrum – gelegen in het hart van de regio Voorne-Putten, Rozenburg, Hoogvliet en Hoeksche Waard – proberen we altijd het beste uit onszelf te halen en onze patiënt elke keer opnieuw de best mogelijke zorg te geven. Zo bieden wij u een breed scala aan onderzoeken en behandelingen, waardoor u bij heel veel specialismen snel terecht kunt voor uitstekende poliklinische en planbare zorg. Voor spoedzorg, inclusief acute hartscreening, kunt u zeven dagen per week tussen 7.00 en 21.00 uur terecht na verwijzing van uw huisarts of ambulance.

  Ons zorgaanbod is omvangrijk. Of het nu gaat om zorg aan kinderen of volwassenen, aan zwangeren, kwetsbare ouderen of chronisch zieken: voor planbare zorg kunt u dichtbij huis, in het Spijkenisse Medisch Centrum, terecht.

  Uitgebreid zorgaanbod
  Niet alleen voor poliklinische zorg is er een breed aanbod van specialismen, maar ook voor veel planbare behandelingen en diagnostiek kunt u dichtbij huis, in het Spijkenisse Medisch Centrum, terecht. Ons uitgebreide zorgaanbod bestaat onder andere uit: amandelen van uw kind laten knippen of trommelvliesbuisjes laten plaatsen door de kno-arts, het verwijderen van een galblaas of een operatie aan een liesbreuk door de chirurg, maar ook een kijkoperatie in de baarmoeder door de gynaecoloog of een nieuwe knie of heup bij de orthopeed.

  Operatie
  Als u geopereerd wordt in het Spijkenisse Medisch Centrum bent u in goede handen. We stellen hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid. Daarom werken we ook altijd volgens de laatste standaarden. Ondergaat u een spoed- of electieve planbare behandeling, dan:
  – staat er altijd een ervaren en betrokken team voor u klaar.
  – gebeurt dat altijd overdag.
  – bereiden deskundige specialisten en verpleegkundigen u zo goed mogelijk voor.
  – komt u terecht in zeer veilige behandel- of operatiekamers
  – houden we rekening met uw agenda; behandelingen worden zoveel mogelijk op maat gepland.
  – staat u, mede door de kleinschalige sfeer, altijd centraal.
  – kunt u, indien een verblijf nodig is, op de dagopname of verpleegafdeling terecht.

  Omringd door goede zorg
  Voor complexe zorgvragen werken we nauw samen met de ziekenhuizen uit de Coöperatie Zorg op Zuid, een samenwerkingsverband tussen het Spijkenisse Medisch Centrum, Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland, het Ikazia Ziekenhuis en Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam. U ziet daar meestal een vertrouwd gezicht, omdat veel van onze specialisten tevens werkzaam zijn in deze ziekenhuizen. Door deze unieke samenwerking van ziekenhuizen kunt u voor vele vragen terecht bij het Spijkenisse Medisch Centrum. Uw specialist verwijst u door naar een coöperatieziekenhuis van uw keuze als de zorgvraag complexer is. Zo bent u bij elk gezondheidsprobleem altijd omringd door goede zorg.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply