fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Onzeker! Ontevreden! Gefrustreerd!

  Misschien herken jij dit gevoel, beeld of stemmetje wel? Geloof me! Jij bent absoluut niet de enige. Uit onderzoek blijkt namelijk dat ruim 85% van de mensen zoals jij en ik, op een bepaald punt in hun leven, ontevreden en onzeker zijn over hun lichaam.

  Ziekte
  Ook ik ben dat geweest. Vanaf mijn derde levensjaar heb ik geworsteld met mijn gezondheid. Goede periodes die spaarzaam waren wisselden zich af met vooral veel slechte periodes; soms zelfs zó slecht, dat ik op het randje van de dood leefde. Op een gegeven moment heb ik besloten om indien nodig de hele wereld over te reizen en elke steen die ik zou tegenkomen om te draaien om mijn gezondheid weer terug te krijgen, of anders beter zou kunnen sterven tijdens mijn zoektocht.

  Passie en levenslust
  Ik werd ouder en wijzer en begon mij steeds meer te verdiepen in uiteenlopende zaken die mijn gezondheid ten goede zouden komen. Ik begon mijn eerste stappen te zetten op het terrein van een holistische benadering van gezondheid.
  Mijn gezondheid begon zienderogen te verbeteren, maar ik had nog regelmatig last van stijfheid, weinig energie, en spanningen in mijn lichaam. Totdat ik ruim 10 jaar geleden als bij donderslag bij heldere hemel en de 30 gepasseerd met Yoga in aanraking kwam…

  Vanaf dat moment heeft Yoga een centrale plek in mijn leven gekregen en heeft het letterlijk mijn leven verlengd, verdiept, vereenvoudigd en bovenal een gevoel van vertrouwen gegeven waarmee ik de wereld vol passie en levenslust tegemoet kan treden.

  Maar ik hoor jou nu al zeggen: ‘Frank, wat ontzettend gaaf voor je, maar wat koop IK daarvoor?’

  Haha…Wel, mijn jarenlange zoektocht, ervaring en gediplomeerde opleiding tot gecertificeerd Yoga-docent hebben mij geleerd dat Yoga in staat is om weer een gezonde verhouding tussen geest en lichaam te bewerkstelligen. Een balans die jou het volledige potentieel geeft om alles uit jezelf en het leven te halen. Om een gezond en gelukkig mens, opa, oma, vader, moeder, zoon, dochter, minnaar of partner te zijn.

  Jij zult bij mij leren dat jouw lichaam beschikt over een zelfgenezend vermogen dat altijd aanwezig is en altijd voor je werkt. Door Yoga bij mij te volgen, kun jij dit vermogen activeren en gezonder worden, en meer in balans met jezelf en omgeving komen. De kracht van Yoga zoals ik die geef, stelt jou in staat om het leven te leiden waarvan jij altijd al hebt gedroomd.

  Ontdekkingsreis
  Mijn Yogaschool is een plek waar je met al jouw fysieke en mentale processen aan de slag kunt. Elke houding die je leert, is werkzaam op een deel van je lichaam. Door je aandacht te concentreren, leer je te communiceren met jouw lichaam. De oefeningen geven ruimte om te ontdekken hoe je met weerstand, pijn, grenzen en verdriet kunt omgaan. Naarmate jouw beoefening constanter wordt, ga je steeds vaker de positieve invloed ervan in je dagelijkse leven merken. Yoga geeft je verdieping, versterkt je aandacht, creativiteit en bewustzijn op een manier die niemand je meer kan afnemen. Als je Yoga eenmaal ­ontdekt, is het een schat die je met je mee zult dragen, waar je ook heen zult gaan.

  Voor iedereen
  De manier van yoga en meditatie die ik geef, kan beoefend worden door praktisch iedereen. Of je nu jong, oud, dik, dun, groot, klein, man, vrouw, gezond of minder gezond bent: iedereen is van harte welkom.

  Mijn methode van yoga maakt geen enkel onderscheid in wie eraan deelneemt. Dit maakt de Yoga die ik onderwijs daarom ook zo laagdrempelig en toegankelijk. In Yoga kennen we namelijk géén gradaties of competitie: iedereen beoefent het op zijn of haar eigen tempo.

  Kom gerust eens vrijblijvend langs voor een gratis proefles,
  en bezoek nu ook mijn website zodat je zelf kunt ervaren
  wat Yoga in jouw leven kan betekenen!

  De enige vraag die mij nu nog rest is de volgende:

  ‘Wanneer zie ik jou op de eerstvolgende GRATIS proefles, zodat jijzelf kunt ervaren wat Yoga in jouw leven kan betekenen?’

  Namasté en een goede gezondheid!
  – Frank van den Brink

  P.S. Als je dit een leuk artikel vindt, stuur het dan gerust door naar al je vrienden en kennissen. Sharing is caring! In volgende nummers zal ik dieper ingaan op bepaalde zaken, en ik hoop dat deze artikelen je mogen blijven inspireren en motiveren…

  P.P.S. Kun je niet zo lang wachten? Kom dan gerust eens ­vrijblijvend bij mij langs voor een GRATIS proefles.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply