Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Ooglidcorrecties zijn de eyecatchers van nu

  Oud worden. We willen het allemaal. We willen het alleen niet in de spiegel zien… Waarom zou een rimpeltje meer of minder eigenlijk een probleem zijn? Laten we het maar toegeven: we hebben liever een mooie, goed onderhouden oldtimer dan een roestig autowrak. Het zijn allebei auto’s op leeftijd, maar bij de ene mag dat gezien worden en bij de andere niet. Er zijn verschillende methodes om móói oud te worden.

  PlexR, Plasma Next Generation, is het nieuwste medische apparaat voor non-invasieve chirurgie. Deze methode is gebaseerd op een nieuwe generatie plasma en onderscheidt zich van andere apparaten (laser, radioscalpel, IPL, radiofrequentie) doordat PlexR alleen oppervlakkig werkt, zonder dat er ongewenste warmte op het omliggende weefsel komt. Dit garandeert een volledig veilige en effectieve behandeling. Hiermee wordt jouw huid weer mooi en fris!

  Uitgebreide schoonheidssalon
  TheBodyManager is een jonge en dynamische schoonheidssalon. Oorspronkelijk is TheBodyManager in IJmuiden opgezet voor medisch pedicure, massage en manicure. Inmiddels zijn wij gegroeid naar een uitgebreide schoonheidssalon op meerdere locaties. Binnen TheBodyManager heeft iedere medewerker zijn eigen specialiteiten en verantwoordelijkheiden om zorg te dragen voor de kwaliteit van zijn behandeling. Je krijgt een behandeling die is aangepast naar jouw persoonlijke wensen en benodigdheden. Ook volgen wij nauwlettend nieuwe ontwikkelingen en bekijken wij of deze ook in jouw voordeel kunnen zijn.

  Botox en fillers
  Behandelingen met botox, fillers, threads en liposuctie zijn ook mogelijk bij TheBodyManager. Cosmetisch arts dr. De Weerdt is een ervaren specialist op het gebied van cosmetische behandelingen. Als cosmetisch arts is hij ruim 20 jaar gespecialiseerd in injectables en anti-agingbehandelingen.

  Kwaliteit
  The Body Manager is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG), waardoor je altijd verzekerd bent van een betrouwbare arts die altijd de nieuwste technieken beheerst en perfect op de hoogte is van de laatste productontwikkelingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply