Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ooglift zonder operatie
  Rate this post

  Voel jij je alsof je twintig bent, maar wijst de kalender toch een andere leeftijd aan? Dat is confronterend… Wat je in de spiegel ziet, is niet dIe jonge vrouw die jij je van binnen voelt. Hoe zorgvuldig je je huid ook verzorgt, toch begint je huid slapper te worden en zijn de eerste rimpeltjes een feit.

  De eeuwige jeugd: wat zou het mooi zijn als er ooit eens iets wordt uitgevonden waarmee we dat kunnen verwezenlijken. Tot het zover is, moeten we onze toevlucht nemen tot andere manieren om de natuur een handje te helpen. En daar zijn gelukkig prachtige methodes voor: van injectables tot plastische chirurgie, de mogelijkheden zijn eindeloos en de resultaten geweldig.
  Toch is het logisch dat vele vrouwen niet in zichzelf willen laten snijden of prikken. Speciaal voor hen is er daarom goed nieuws: er is namelijk een goed alternatief voor diverse chirurgische ingrepen.

  Revolutionaire techniek
  Beauty Praktijk Alma Boerland biedt als één van de
  weinige praktijken in Nederland de revolutionaire en veilige methode van de Fibroblast Plasma Lift aan.
  De Fibroblast Plasma Lift wordt uitgevoerd door middel van een applicator die met kleine flitsjes je huid verstrakt. Dit is geheel pijnloos en in 30 minuten is de behandeling klaar. Je huid wordt vooraf en achteraf verzorgd. Al met al ben je dan een uur tot anderhalf uur kwijt aan de behandeling. De schoonheidsspecialiste kan met de Fibroblast Plasma Lift op de millimeter nauwkeurig werken en er is gelukkig geen enge operatie meer nodig. Deze techniek kan op meerdere plaatsen worden ingezet waar huidverslapping is opgetreden. Door de vonkjes trekt de huid direct samen, maar ook wordt de huid aangezet tot het aanmaken van nieuwe elastine vezels en collagene vezels. Door deze nieuwe productie wordt jouw huid na zes weken nog steeds strakker en mooier. De Fibroblast Plasma Lift activeert de biostimulatie, ofwel het eigen herstelvermogen, van de huid.
  Door middel van een vrijblijvend intakegesprek wordt
  beoordeeld of jouw huid geschikt is en krijg je alle
  informatie omtrent de behandeling.

  Eigenaresse Alma Boerland van Beauty
  Praktijk Alma Boerland heeft een
  opleiding in het buitenland
  gevolgd om op professionele
  wijze de Plasma Lift-behandeling uit te voeren. Alma: ‘De Plasma Lift-behandelingen zijn altijd op maat gemaakt. Het geweldige aan deze behandeling is onder andere de korte ‘downtime’: er is sprake van een
  snelle hersteltijd.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply