Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ooglift zonder operatie
  Rate this post

  Inmiddels is het 2017 en is onder het mes gaan niet meer nodig voor een stralend, jong gezicht. Je kunt nu een chirurgisch resultaat krijgen door een korte behandeling van slechts 15 minuten. De behandeling is betaalbaar, er vormen zich geen littekens, de zwelling vlak na de behandeling is minimaal en het is voor vrijwel alle huid­typen geschikt. Door de oppervlakkige werking worden de diepere huidlagen niet geraakt, zo is er geen gevaar voor bloeduitstortingen of huidschade.

  Diverse behandelingen
  Je bent niet de enige met huidproblemen en gelukkig is er vaak meer tegen te doen dan je denkt. Bij Beauty Praktijk Alma Boerland kun je terecht voor diverse behandelingen. De specialisten bieden zowel medische als cosmetische behandelingen aan ter verbetering van de huid. Denk aan de behandeling van acne, pigmentvlekken en huidoneffenheden. Ook zijn zij gespecialiseerd in IPL- en laserontharing en het aanbrengen van permanente make-up. Alma zelf voert al 25 jaar behandelingen met permanente make-up uit, en haar collega Solmaz Zarza heeft inmiddels 5 jaar ervaring.

  Revolutionaire techniek
  Beauty Praktijk Alma Boerland biedt als één van de weinige praktijken in Nederland tevens de revolutionaire en veilige methode van de Fibroblast Plasma Lift aan. De Fibroblast Plasma Lift wordt uitgevoerd door middel van een applicator die met kleine flitsjes je huid verstrakt. Dit is geheel pijnloos en in 15 minuten is de behandeling klaar. Je huid wordt vooraf en achteraf verzorgd. Al met al ben je dan een uur tot anderhalf uur kwijt aan de behandeling. De schoonheidsspecialiste kan met de Fibroblast Plasma Lift op de millimeter nauwkeurig werken en er is gelukkig geen enge operatie meer nodig. Deze techniek kan op meerdere plaatsen worden ingezet waar huidverslapping is opgetreden. Door de vonkjes trekt de huid direct samen, maar ook wordt de huid aangezet tot het aanmaken van nieuwe elastine vezels en collagene vezels. Door deze nieuwe productie wordt jouw huid na zes weken nog steeds strakker en mooier. De Fibroblast Plasma Lift activeert de biostimulatie, ofwel het eigen herstelvermogen, van de huid.

  Door middel van een vrijblijvend intakegesprek wordt beoordeeld of jouw huid geschikt is en krijg je alle informatie omtrent de behandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply