Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Oogverblindend mooi!

  De ogen zijn de spiegels van de ziel. Alles wat je wilt weten,  kun je aflezen in de ogen van degene tegenover jou. Uiteraard is  de -omlijsting van de ogen ook heel belangrijk en daarom ga jij graag  in de weer met mooie oogmake-up en oogverzorgingsproducten.  De laatste tijd heb je echter het gevoel dat er meer nodig is.  Je wilt je ogen weer laten stralen! Maar hoe bereik je dat?

  Veel mensen merken dat in de loop der jaren hun huid slapper wordt en gaat hangen. Dit geldt niet alleen voor het lichaam, maar ook voor het gezicht. Overhangende oogleden zijn een veel voorkomend probleem. Het zorgt voor een vermoeide uitstraling, hoofdpijn en een slechter zicht. Ook wordt het lastiger om oogmake-up mooi aan  te brengen. De oogleden hangen letterlijk in de weg.  Gelukkig is dit te behandelen zonder dat er in de huid  hoeft te worden gesneden.

  Liften met plasma

  Met de Fibroblastbehandeling worden de oogleden gelift en gladder gemaakt zonder dat er in de huid wordt gesneden. Bij deze behandeling maken we gebruik van de Fibroblast plasma-pen. Deze produceert een klein plasmatisch ‘flitsje’, dat doordringt in de huid. Doordat de opperhuid als het ware ‘verdampt, ontstaat er een klein bruin stipje, een zogenaamde thermische reactie.  Deze stipjes worden, afhankelijk van het te behandelen gebied, strategisch geplaatst waardoor de huid direct zichtbaar krimpt en de overtollige huid wordt gelift. De pen raakt de huid niet aan en de huid blijft gesloten. Er is dus geen open wond, wat het risico vermindert op bijwerkingen, zoals infecties en littekens. Het genezingsproces is dan ook aanzienlijk korter dan bij een traditionele ooglifting. Na één behandeling zie je al resultaat. Afhankelijk van de staat van jouw huid, zijn meerdere behandelingen nodig. Hoelang je profijt van de behandeling hebt, hangt af van jouw huid en je mimiek.

  Permanente uitstraling

  Make-up is ervoor bedoeld om jouw gezicht meer uitstraling te geven, je mooie kanten te benadrukken en je minder mooie onderdelen te verdoezelen. Als je geen zin hebt om dagelijks met make-up in de weer te zijn of je er niet goed in bent, dan kun je kiezen voor een permanente en makkelijke oplossing. Permanente make-up houdt langdurig en kan worden aangebracht op de wenkbrauwen, op het onder- en bovenooglid als eyeliner en op de lippen. Het is bestand tegen zwemmen, zweten, huilen, wrijven en een fikse regenbui. Ideaal en tijdbesparend!

  ‘Mijn oogleden verpestten mijn  hele make-uplook’

  Al op vrij jonge leeftijd had ik last van overhangende oogleden. Ieder jaar werd het erger. Ik vond het niet mooi staan, want het leek alsof ik altijd moe was. En dat terwijl ik juist een enthousiast en actief persoon ben! Mijn uiterlijk matchte dus helemaal niet met mijn innerlijk. Wat ik ook heel jammer vond, was dat oogmake-up niet mooi stond. Die oogleden verpestten mijn hele look. Sterker nog, je zag amper mijn oogschaduw!  Zo jammer vond ik dat! Toen ik 30 jaar werd, besloot ik er wat aan te laten doen. Ik dacht altijd dat dat met een operatie zou moeten, maar dat bleek niet waar. Met een vrij simpele behandeling waarbij niet eens gesneden hoeft te worden.  Daar was ik superblij mee, want ik vind dat soort dingen altijd maar eng. Ik lag ontspannen in de behandelstoel en kreeg eerst een verdovende crème op mijn oogleden. Toen die ingewerkt was, zette de huidtherapeut met een plasmapen heel kleine stipjes op mijn oogleden. Daar voelde ik niks van. Omdat ik best wel heftige overhangende oogleden had, moest ik nog twee keer voor een behandeling. Het herstel ging heel goed en nu heb ik een veel opener blik en niet meer zo’n zwaar gevoel in mijn oogleden. Blij mee! Als beloning voor mezelf laat ik binnenkort een mooie eyeliner zetten met permanente make-up, zodat mijn ogen nóg meer stralen!

  – Lindsay (31)

  Fibroblastbehandeling

  De Fibroblastbehandeling vermindert rimpels, kraaienpootjes, plooien en overtollige en verslapte huid op de verschillende zones zoals:

  4 fronsrimpel

  4 onder- en bovenoogleden

  4 voorhoofd

  4 kraaienpootjes

  4 lijntjes rond de lippen

  4 plooien bij de neus en lippen

  4 verslapte hals en wangen

  4 huid bij de oren

  Ook geschikt voor wenkbrauwlift en het behandelen van fibroompjes, pigmentvlekjes en bindweefselplekjes.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply