Rate this post
 • Ook al van alles geprobeerd?
  Rate this post

  Heb jij al ook zoveel jaar ervaring met afvallen en aankomen? Ben je er gefrustreerd over en wil je eigenlijk niet meer beginnen aan een dieet? Gun je dan jezelf nog één kans met de door mij ontwikkelde methode die ik ‘ANITA’ noem. Geen dieet, maar stap voor stap een andere leefstijl!

  Ik had het ook opgegeven en was er slecht aan toe, geestelijk en lichamelijk. Maar door toeval kwam ik op het pad van een coach, en wat bleek? Er waren maar enkele redenen waarom ik zo zwaar was en die hadden maar weinig met eten te maken, maar wel met mijn gewoontes. Binnen 12 weken kreeg ik met de juiste uitleg, kennis en continue coaching geweldige resultaten! Ik kreeg zelfvertrouwen en groei, ging afslanken, kreeg eigenwaarde en ging zelfs sporten.
  Wanneer een van de onderstaande situaties op jou van toepassing zijn, kan ik je helpen:
  – weinig eten, geen honger en toch niet afslanken
  – veel dieetpogingen en eigenlijk iedere keer wat zwaarder worden
  – niet meer weten hoe nu verder

  Mijn methode bestaat uit 5 stappen die we met elkaar aangaan. Ik coach je naar je eigen succes naar jouw toekomst waarin je slanker, gelukkiger en positiever zult zijn dan ooit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply