Rate this post
 • Ook een oververmoeid hoofd?
  Rate this post

  Het gevoel dat je even zou willen ­ontsnappen naar een onbewoond eiland om met rust gelaten te worden, is voor velen herkenbaar. Even weg van alle beslommeringen en grote of kleine zorgen. Maar we weten het wel: waar je ook heengaat, je neemt jezelf altijd mee. Dus óók dat volle hoofd met belemmerende gedachten en overtuigingen die ons leven een stuk zwaarder maken.

  Cliëntervaring van Jeske: ‘Ik was oververmoeid in mijn hoofd, moe van jarenlang de zorgende rol alléén vervullen. Omdat je bij een Bars sessie niet hoeft te praten èn omdat ik gewoon nieuwsgierig was, maakte ik een afspraak. Ik doe en regel de dingen nu gemakkelijker, leef met meer plezier, voel me een blijer mens. Mijn oudste zoon zei: ‘Mam, je maakt weer grapjes!’ Ik ga regelmatig terug voor een sessie, want het effect blijft groeien. En door haar gedoseerde, precies op mij afgestemde feedback volg ik nu ook counseling bij Gemma.’

  Hoe werkt het?
  Stel het je voor als het opschonen van de computer door vertragende programma’s, cookies en spam te verwijderen, maar dan in je hoofd. Je lichaam sorteert gedachten en overtuigingen uit naar 32 specifieke punten op je hoofd. Deze worden de ‘Bars®’ genoemd en gaan onder andere over gezondheid, geld, controle, relaties, creativiteit en communicatie. Al deze punten worden ‘opgeschoond’, waardoor er meer ruimte en helderheid ontstaat.

  Hoe ziet een Bars® sessie eruit?
  Je ligt gewoon met je kleren aan en mag een uur heerlijk ontspannen. Ik activeer de ‘Bars®’ door ze met bewuste intentie beurtelings zacht vast te houden.
  De sessies worden gegeven in het Hara Center, en zijn geschikt voor iedereen die verbetering wenst in z’n leven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply