Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Ook fit ná de zomer

  In de zomer is het begrijpelijk dat je het sporten wel even gelooft en vooral lekker geniet van ontspannen vakantie vieren, zonnebaden, barbecueën en heerlijke drankjes nuttigen op het terras. Als de zomer dan ten einde komt, kijk je terug op een heerlijke periode. Desondanks merk je dat nodig weer eens  in beweging moet komen om weer soepel en fit  te worden.

  De nieuwe Nederlandse bewegingsnorm is om zeker vijf dagen per week ten minste een half uur te bewegen.  Bijvoorbeeld door de trap te nemen in plaats van de lift  en met de fiets naar het postkantoor gaan in plaats van met de auto. Daarnaast is het goed om wekelijks te  sporten om je conditie te verbeteren, spieren te trainen en leniger te worden. Bij FitXpress hoeft een complete  training niet langer te duren dan 30 minuten. In circa een half uur werk je een complete workout af, door een combinatie van oefeningen die je onder begeleiding van een ervaren instructeur uitvoert.

  Hoogwaardige apparatuur
  Bij Leefstijlcentrum FitXpress worden kwalitatief hoogwaardige fitnessapparaten gebruikt die in een cirkel staan opgesteld. Dat heeft meerdere voordelen: de instructeur kan iedereen gemakkelijk helpen en je kunt elkaar motiveren en aanmoedigen! Je traint meerdere spiergroepen en per apparaat oefen je 45 seconden. Als je klaar bent met  je oefening, dan schuif je door naar het volgende apparaat en start je met de volgende oefening. Overzichtelijk en  met snel resultaat.

  Ook voor senioren
  Vooral als je niet meer de jongste bent, is bewegen erg belangrijk om gezond en in conditie te blijven. Zorg ervoor dat je dagelijks een half uur beweegt door een ommetje te maken of een stukje te fietsen. Combineer dit met wekelijks sporten bij FitXpress. Hier wordt altijd rekening gehouden met jouw sportervaring, leeftijd, lifestyle, werk en persoonlijke doelstellingen. Zo sport je altijd op een manier die bij jou past, minimaliseer je het risico op blessures en word je gemakkelijker fit en soepel.

  Wekelijks sporten is  goed voor:
  – het humeur
  – versterken van de spieren
  – verbeteren van de conditie
  – bloeddrukverlaging
  – betere werking van de bloedvatwanden
  – vermindering van ontstekingsstofjes in het bloed en bloedstolling
  – verbeterde werking van het onwillekeurig zenuwstelsel
  – directe verbetering van de cholesterolwaarden
  – vermindering van pieken in de bloedsuikerspiegel

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply