Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ook jóúw huid kan er beter uitzien!
  Rate this post

  Bij Nationaal Huidcentrum sta jij centraal. Wij behandelen je zoals wij zelf behandeld willen worden. Dit betekent dat je verzekerd bent van een goed advies en een veilige behandeling in een prettige omgeving. Nationaal Huidcentrum heeft al jaren het ZKN keurmerk. Je bent dus in goede handen. Of je nu bij één van onze dermatologen komt voor een medisch advies, op zoek bent naar de juiste behandeling voor een stralende huid of interesse hebt in een liposculpture-behandeling: wij heten je welkom.

  ‘Rimpels rond mijn mond zijn weg’

  In de afgelopen maanden heb ik het Nationaal ­Huidcentrum een aantal keren bezocht voor fractionele CO2-laserbehandelingen rondom mijn mond. Vier keer om precies te zijn: 1 keer voor een intake­gesprek en 3 keer voor een behandeling.

  Ik had rond mijn mond diepe rimpels. Dit gaf mijn gezicht een oud uiterlijk en het leek ook of ik altijd een beetje zuur keek. Rimpels rond de mond zijn een probleem bij ons in de familie, maar omdat ik rook, waren ze bij mij wel behoorlijk zichtbaar. Toen ik van een vriendin hoorde over een laserbehandeling tegen rimpels, ben ik gaan zoeken op internet. Daar vond ik Nationaal Huidcentrum, waar ik een afspraak heb gemaakt. Nadat ik alle informatie over de behandeling had gekregen en de huidtherapeute had laten weten wat ik van de behandeling mocht verwachten, heb ik de eerste behandeling afgesproken. Voor de behandeling krijg je een crème op die de huid een beetje gevoelloos maakt, maar de behandeling is toch nog wel gevoelig. Ze zeggen dat iedereen dit anders ervaart, maar ik voelde het dus wel. Na de behandeling voelt het als een verbranding, maar dat gevoel neemt snel af.

  Nu ben ik drie behandelingen verder en het resultaat mag er wezen. Ik zie vrienden naar me kijken en denken wat er anders aan me is. Ik krijg dan ook vaak te horen dat ik er goed uitzie. De rimpels zijn nu bijna helemaal weg en alleen zichtbaar als je er echt goed naar kijkt. Het verschil is enorm!

  – een cliënt

  Een perfecte huid? Weinig mensen hebben die… Je hebt zelf misschien last van een huidprobleem waar je graag van af zou willen. Daar zijn gelukkig ook mogelijkheden voor.
  Jeska van Amerongen, floormanager bij het Nationaal Huidcentrum: ‘Voor iedereen die op zoek is naar huid­verbetering en die af wil van een verslapte huid, rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken, hebben we de fractionele CO2-laser. Deze laser is vooral prima geschikt om de huid mee te egaliseren. Het apparaat verbetert de structuur van de huid en verstrakt deze.

  Met de laser worden heel kleine gaatjes in de huid ­geschoten. Door de warmte van de laser reageert het collageen in de huid, waardoor er meer collageen wordt aangemaakt. De huid wordt dus gecontroleerd beschadigd, zodat er huidvernieuwing optreedt. Je krijgt als het ware een mooiere, nieuwe huidlaag.’

  Diepe werking
  Jeska: ‘Het mooie is dat het apparaat een vrij diepe werking heeft in de huid, zonder dat je in de huid hoeft te gaan snijden. Het is dus niet een heel invasieve behandeling. Er is wel een ‘downtime’ van ongeveer 5 dagen, maar de behandeling is goed te doen, en je kunt in één keer allerlei huidproblemen aanpakken. Het aantal behandelingen dat iemand nodig heeft, hangt af van de beginsituatie en van wat de klant wil. Meestal zijn dat er twee of drie, en het effect houdt wel drie tot vijf jaar aan. Het is wel aan te raden om jaarlijks een opfrisbeurt te ondergaan.’

  Als je wil weten hoe het in z’n werk gaat, kun je ook een filmpje op YouTube bekijken: bit.ly/2lF2ZkJ

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply