Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ook in de winter knap voor de dag!
  Rate this post

  Je ziet jezelf al lopen: in dikke jas struin je door de gure wind, terwijl de striemende regenbui op je paraplu neerstort. Het is winter en je verlangt naar warmte, comfort en gezelligheid. Juist wanneer het buiten zo koud en nat is, zijn dat soort momenten bijzonder gewenst. Dat is prettig voor je gemoedsrust, maar ook je lichaam kan wel wat liefde gebruiken!

  Want juist in de winter kan je huid behoorlijk te lijden hebben onder de temperatuurverschillen en weersomstandigheden. Je huid voelt schraal, kan rood zijn en eventuele pigmentvlekjes vallen meer op. En doordat je mutsen draagt en je onder lagen kleding verstopt zit, hebben je kapsel en lichaamsverzorging het ook vaak zwaar onder de winterse condities. Tijd om jezelf heerlijk in de watten te leggen!

  Net dat beetje exta
  Natuurlijk is het verleidelijk om je haar in een staart te doen en een muts over je oren te trekken, maar er komt een moment dat de muts af moet. Dan is het natuurlijk wel prettig om een beetje leuk voor de dag te komen, zeker aangezien de feestmaand vol zit met borrels en andere feestelijkheden. Bij Knapp! in Zeeland zijn er vele mogelijkheden om jouw ideale kapsel te ontdekken. Kleuren, knippen en in model föhnen behoren tot de opties. En wil jij tijdens de feestdagen net dat beetje extra? Laat je haar eens professioneel vlechten en opsteken. Zo kom jij écht knap voor de dag!

  Jouw huid in topconditie
  Om de winter goed door te komen, is huidverzorging heel belangrijk. Geef je daarom eens over aan de vaardige handen van een deskundige. Door diens kennis en ervaring kan nauwkeurig bekeken worden wat jouw huid nodig heeft om in topconditie te komen. Bovendien kom je in de stoel van de schoonheidssalon even volledig tot rust. Kies voor een losse gezichtsbehandeling, of verwen jezelf met een uitgebreid arrangement. Alleen of samen met een vriendin, van alles is mogelijk bij Knapp! in Zeeland om jouw het ultieme gevoel van rust, ontspanning en verzorging te geven.

  Completeer je look!
  Om jezelf ook thuis tot in de puntjes te kunnen verzorgen, biedt Knapp! in Zeeland een breed assortiment aan producten op het gebied van onder meer huidverzorging, make-up en haarverzorging. En extra tip: een verzorgde look is pas écht af met een heerlijk geurtje dat goed bij je past. Ben je nog op zoek naar jouw perfecte signature geur? Stap gerust naar binnen om die te ontdekken!

  Wil jij ook werken aan huidverbetering, een nieuw kapsel uitproberen of jouw nieuwe favoriete cosmetica ontdekken? Dan kun je bij Knapp! in Zeeland terecht. Niet alleen is dit een kapsalon, je kunt hier terecht voor een volledige verzorging van top tot teen. Het deskundige team kan je adviseren over alles wat jij op het gebied van beauty en persoonlijke verzorging zou willen weten. Graag helpen zij jou de mooiste versie van jezelf te zijn!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply