Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ook in jouw agenda is ruimte om te trainen
  Rate this post

  Jouw agenda is zo ingedeeld dat alles er precies in past: tijd met je gezin, een etentje met vriendinnen, sportwedstrijden van de kinderen én de vrijdagmiddagborrel op je werk. De tijd die dan nog over is, gebruik je het liefst om even heerlijk bij te komen van je drukke week.

  Waar moet je dan nog tijd én ruimte in je schema vinden om meerdere malen per week een uur te zwoegen in de sportschool voor die flinke en broodnodige work-out? Je wilt immers wel fit blijven.

  Wetenschappelijk onderzoek
  Tijd vinden om te sporten lijkt soms een onmogelijk opgave, dus waarschijnlijk ben je erg blij met het volgende nieuws: 20 minuten sporten per week is voldoende om een goed resultaat te behalen. Hoe dat werkt? Je kunt in een kleinschalige, gekoelde studio een korte, intensieve krachttraining uitvoeren door middel van slow-motionbewegingen. Deze ‘High Intensity Strenght Training’ is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat met één intensieve training per week de gezondheid en fitheid sterk verbeteren.

  Weinig tijd
  Door op deze manier te sporten ga je niet transpireren, dus je kunt die grote sporttas met extra kleding gewoon in de kast laten liggen. Omkleden zal niet nodig zijn. Super handig, want zo kun je de training op ieder moment van de dag inplannen. Direct na je werk bijvoorbeeld, of even snel tussen twee afspraken door.

  Voor iedereen
  Bij fit20 Hellevoetsluis train je 20 minuten per week en altijd met een deskundige personal trainer die precies weet hoe jij het beste resultaat kunt behalen. Of je nu super fit bent, al tijden geen sportschool van binnen hebt gezien of een blessure of klacht hebt waar je rekening mee moet houden. De trainer telt daarnaast mee terwijl je de oefeningen doet, zodat je altijd weet hoelang je nog moet volhouden. Tegelijkertijd let de trainer erop dat je veilig traint en geen verkeerde spieren belast of aanspant. Het enige wat jij hoeft te doen is je concentreren op de work-out.

  Waarom fit20?
  – De work-out duurt slechts 20 minuten per week
  – Gegarandeerd fitter en slanker
  – Altijd sporten met een personal trainer
  – Je transpireert niet of nauwelijks, dus omkleden is niet nodig
  – Je sport alleen of met z’n tweeën
  – Je traint in privacy en rust

  Deze vorm van trainen heeft veel effect
  Jennifer Groeneweg is studio-eigenaar en personal trainer van fit20 Hellevoetsluis. Ze vertelt over haar eigen ervaring: ‘Na mijn eerste fit20-training dacht ik gelijk: wow! De sportopleiding gaat uit van andere principes, maar ik merkte meteen dat deze vorm van trainen enorm veel effect heeft. Trainen volgens de fit20 methode past ook bij onze maatschappij waarin niemand tijd heeft en iedereen toch fit en gezond wil blijven. En twintig minuten per week is goed op te brengen. Voor iedereen! Een eigen fit20 studio past me perfect. Ik ken veel zelfstandig ondernemers en daarom realiseerde ik me dat ik van mijn hobby mijn beroep kon maken. In de twee jaar dat ik zelf bij fit20 train, merk ik heel goed dat m’n kracht en conditie zijn toegenomen. Ik word elke week sterker, waardoor dagelijkse simpele dingen als traplopen en tillen veel gemakkelijker gaan en m’n uithoudingsvermogen is toegenomen. Ik zie leden van alle leeftijden, sportief en niet sportief, alleen of met een (vaste) duo-partner, die wekelijks trainen en fitter worden. Dat motiveert mij enorm.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply