Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Ook je lichaam heeft een APK nodig

  Je vindt een goede gezondheid ­belangrijk, en met een massage kun je die ondersteunen.  Een ­massage zorgt niet alleen voor ontspanning en een ­vermindering van spierspanningen, maar verlaagt je bloeddruk en ­verbetert jouw slaap,  en ook je stofwisseling verbetert.

  De ontspanningsmassage kan werken voor het herstellen van lichamelijke klachten die je mogelijk ervaart.  Spieren kunnen gaan vastzitten door stress, maar ook door een verkeerde werkhouding, een chronische ­blessure en overbelasting. Met een ontspannings­massage kun je de spieren laten ontspannen,  zodat klachten verminderen of verdwijnen.

  Preventief
  Een ontspanningsmassage heeft tegelijkertijd ook een ­preventieve werking, aangezien je door het rustgevende effect van de ontspanningsmassage ook voorkomt dat je eventuele stress en bijkomende lichamelijke klachten op een later moment gaat ervaren. Het doel is om je lichaam en je geest weer in balans en tot rust te laten komen. Door de ontspanningsmassage zal je ademhaling gaan veranderen. Door de rust in je lichaam zul je namelijk weer dieper gaan ademhalen. Tevens wordt je bloeds­omloop gestimuleerd.

  Een ontspanningsmassage is hét perfecte moment voor jezelf dat je af en toe echt even nodig hebt!

  Onbetaalbare bewustwording
  Mijn overweging om me te richten op het geven van ­massage komt voort uit het positief willen bijdragen aan de mens als persoon. De massage geef ik daarom met veel ­enthousiasme, volledige toewijding en in samenwerking met jou. Buiten het herstel van het lichaam kan ik je ook inzicht meegeven in de uitzonderlijke werking tussen lichaam en geest. Zelf ondervinden dat bijvoorbeeld een (kleine) verandering in je ritme of een verandering van je kijk op de wereld bijdraagt aan een positief herstel geeft je een onbetaalbare bewustwording van je eigen lichaam en geest.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply