Rate this post
 • Ook om jezelf mee te verwennen
  Rate this post

  Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor in huis, de tuin of op het balkon en zie je door de bomen het bos niet meer? Er is zoveel te vinden op dat gebied dat het soms moeilijk kiezen is. Gelukkig zijn er nog winkels waar je goed geadviseerd wordt en waar je voor een leuk en bijzonder item kunt slagen.

  Sinds medio november is in de Vruchtenbuurt een nieuwe zaak geopend: Reppal. ‘Wij verkopen huis- en tuinaccessoires in vintage- en Provençaalse stijl’, licht Ivana Repkova toe die samen met haar zus de winkel runt. ‘We hebben alles zelf opgeknapt en onze vader heeft ons daar fantastisch bij geholpen. Hij springt trouwens nog steeds af en toe bij om ons te helpen.

  Huis, tuin en balkon
  In het gedeelte met de tuindecoraties staan veel accessoires van hout, metaal, glas en gietijzer. ‘We wisselen regelmatig van assortiment, we gaan sowieso mee met de seizoenen’, vertelt Ivana enthousiast. ‘Zo hebben we op dit moment een hoekje met heel veel kerstspullen en leuke cadeauartikelen. Zodra het voorjaar eraan komt, zullen we meer aanbod hebben voor materiaal voor in de tuin of op het balkon. Wanneer je hier een poosje niet geweest bent, zul je weer heel andere artikelen aantreffen. Daarom is het leuk om regelmatig even langs te komen om te ontdekken wat we in de winkel hebben. Voor in huis hebben we op dit moment onder meer allemaal leuke kussens, lampen, kransen, dienbladen, klokken, spiegels en koffie- en theedoosjes’, somt Ivana op. ‘Maar we hebben bijvoorbeeld ook mooie standaards van gietijzer met voerbakken voor de hond en meer van dat soort dingen.’

  Voor elk wat wils
  ‘De eerste reacties uit de buurt zijn heel positief. We hebben al veel klanten gehad. Er is hier dan ook voor elk wat wils.
  Je kunt hier voor een bescheiden bedrag al een leuk cadeautje kopen, maar we hebben ook duurdere vintage en Provençaalse accessoires. Kom maar gauw een keer kijken!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply