Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ook voor mannen
  Rate this post

  ‘Kleren maken de man.’ Wie kent deze uitdrukking niet? Tijdens mijn werk als imago­consulent is gebleken dat het voor veel mannen moeilijk is om de stap te maken voor een kleurenanalyse en/of een kledingstijladvies. Een stukje van het imago dus.

  Het wordt al snel bestempeld als ‘een beetje vreemd’, want het is toch voor vrouwen?
  Maar waarom ‘vreemd’? Een man mag er, net zoals een vrouw, óók goed uitzien. In het algemeen vinden mannen het lastig tot moeilijk om de kleur en kledingstijl te kiezen die bij hen past, terwijl dit een onderdeel is van de persoonlijkheid en identiteit. Al snel trekken mannen kleding aan die een ander mooi of leuk vindt. Maar voel je je dan ook prettig in die kleding of uiteindelijk toch niet? Wie je bent, mag je aan de buitenkant laten zien, zowel privé als zakelijk. Kleur en kledingstijl werken door in je zelfverzekerdheid, je lichaamshouding en je
  uitstraling. En dat is positief. Wees jezelf, ontwikkel je eigen stijl en straal zelfvertrouwen uit.
  Bij Parpari kunnen dames en heren terecht voor een persoonlijke kleurenanalyse en kledingstijl­advies, personal shoppen, garderobecheck, workshops, verkoop van make-up, shawls, (bruids)sieraden en herenriemen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply