Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ook voor vrouwen
  Rate this post

  Niet alleen vrouwen vinden hun haar belangrijk, ook mannen weten dat hun uitstraling begint bij een geweldig ­kapsel! Daarom zijn ook mannen van harte welkom bij WEISS Hair Artist.

  DEPOT
  Wij kunnen nu met trots aan jullie vertellen dat wij sinds november een fantastisch nieuw merk erbij hebben: DEPOT – the male tools. Voor veel mannen is hun kapsel belangrijk, maar een klassieke scheerbeurt mag ook niet achterwege gelaten worden, en al helemaal niet bij WEISS. Nu het tijdperk van de baarden zijn intrede heeft gemaakt en ze als een kunstwerk op zich beschouwd worden, vinden wij dat ze een beetje verwennerij verdiend hebben.

  Verhuizing
  WEISS Hair Artist is sinds augustus 2015 een begrip in Dordrecht. WEISS won zelfs de prijs voor ‘Leukste Kapsalon van Dordrecht’. In oktober 2016 is de salon wegens succes verhuisd naar Voorstraat 384 en 3 keer zo groot geworden! Er zijn 8 stoelen en 4 hairartists die jou de perfecte en passende look kunnen geven.

  Kevin Murphy
  Het Australische merk Kevin Murphy staat centraal in de salon en heeft al vele harten veroverd. Kevin Murphy producten zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van sulfaat en parabenen. WEISS vindt de natuur en het welzijn van dieren belangrijk en is dan ook erg blij dat Kevin Murphy het PETA-keurmerk heeft. Dit houdt in dat de producten niet worden getest op dieren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply