Rate this post
 • ‘Ook zat van je overgewicht?’
  Rate this post

  ‘Ook zat van je overgewicht?’ Als deze titel jou getriggerd heeft om verder te lezen, dan is dat natuurlijk niet voor niets. Waarschijnlijk ben je hartstikke zat van je overgewicht. Mogelijk heb je al meer diëten gevolgd dan dat je vingers aan je handen hebt. Je bent lekker aan het jojo’en geweest en inmiddels zitten er meer kilo’s aan dan waar je ooit op zat toen je aan je eerste dieet begon.

  Daarnaast vind je eten gewoon ontzettend lekker en zit er totaal geen rem meer in je lijf. Misschien ben je ook nog eens een emotie-eter met alles wat er zo in je leven gebeurt en is het onmogelijk om niet steeds maar weer die emoties weg te eten.

  En nu ben je er klaar mee
  Je bent nu op zoek naar iets wat wél gaat werken. Bij mij hoef je niet op dieet. Sterker nog, je mag gewoon alles eten. MAAR… je zult merken, het hóéft niet meer. Juist dát maakt het grote verschil.
  Alles wat je jezelf ontzegt, krijgt de grootste aantrekkingskracht. Ga maar terug naar je kindertijd. Alles wat papa en mama verboden hadden, wilde je per se doen. Met eten is dat precies net zo.
  Jij hebt braaf alle weken je dieet gevolgd, alle lekkernijen laten staan, de kilo’s gingen eraf en je hebt je streefgewicht behaald. Je mocht dus eindelijk weer ‘gewoon’ eten. Nou ja, wat is dan gewoon hè? Laat me raden. Je hebt als eerste aan het snoep of aan de chips gezeten, je er vol passie en genot op gestort en alles was daarna op. Weet je hoe dat komt? Omdat je het al zo lang niet mocht. Wij mensen willen dat gewoon niet. Wij willen niet dat we iets niet mogen.

  Maar nu even wat ik dan anders doe dan het gemiddelde dieet. Jouw onderbewuste heeft jou laten geloven dat je ongezond moest eten. Dus heel simpel gezien, ga ik je eerst uit je eigen hypnose halen 😉 Dan gaan we in trance jouw onderbewuste laten beleven dat je naar het ziekenhuis gaat en dat je een maagbandoperatie ondergaat. Je onderbewuste kent geen verschil tussen echt en fictie, dus die gaat dit gewoon geloven en gaat hier ook naar handelen. Juist dit is de grootste kracht van de virtuele maagband.

  Ik ben Judith en het is mijn missie om jou terug te brengen naar wat echt belangrijk is… JIJzelf. Terug naar jouw essentie, jouw authenticiteit, jouw volle potentieel. Ik inspireer je graag het beste uit jezelf en je leven te halen.
  Mijn stijl: heel liefdevol, soms ook confronterend, maar wel met humor.

  Liefs
  Judith

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply