Rate this post
 • De oorzaak van de klacht boven tafel
  Rate this post

  Als je helemaal in balans bent, zijn het lichaam en de geest helemaal op elkaar ingespeeld. Maar dit is helaas niet altijd zo, en heeft het lichaam te maken met bijvoorbeeld een ziekte, een blessure, een allergie of een vitaminetekort, of je kunt een emotioneel probleem hebben, zoals een depressie of faalangst. Met NEI is het mogelijk om de oorzaak te achterhalen en die te behandelen.

  NEI is een combinatie van methoden en technieken uit de oosterse en westerse geneeskunde. ‘NEI’ is een afkorting van ‘Neuro-Emotionele Integratie’. De centrale gedachte achter NEI is dat iedereen zowel een bewustzijn als een onderbewustzijn heeft. In je onderbewustzijn is alles uit je verleden opgeslagen. Door middel van NEI kan NEI Coach Deniece Lucassen bekijken waar bij jou een blokkade zit, en welke emotie daarmee gemoeid is. Met behulp van de biotensor maakt Deniece contact met het onderbewuste en kan zij blokkades tussen je bewuste en onderbewuste opgesporen. Vervolgens kan zij ervoor zorgen dat je de ongewenste emotie loslaat, zodat je lichaam zichzelf verder kan herstellen en je weer in balans komt.

  NEI is ook prima geschikt voor kinderen, bijvoorbeeld als ze vastlopen op school, als ze ‘vage’ klachten hebben als hoofdpijn of buikpijn, of als ze hooggevoelig zijn. Als ouder weet je dan soms niet wat er aan de hand is. Het kan ook zijn dat een kind een emotie van een ouder heeft overgenomen. Met NEI is de oorzaak van de klacht boven tafel te krijgen, zodat je er als ouder ook beter mee kunt omgaan. NEI is geschikt voor iedereen van elke leeftijd!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply