fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Op 1 been kun je niet staan

  Lange tijd hinkelde ik van het ene been op het andere. Ik sprong heen en weer tussen twee methoden die ik allebei intensief hanteerde in mijn praktijk. De grote wens daarachter? Regie nemen. In de laatste plaats wilde ik namelijk onduidelijk zijn. Vanuit deze angst communiceerde ik veel over mijn behandelingen.

  Totdat mijn businesscoach me liet inzien dat ik hierdoor eigenlijk alleen maar onduidelijker werd. Ik stond niet met beide benen op de grond.

  Dat was een pijnlijk inzicht. Ik was alleen maar bezig met hinkelen en verloor het grote geheel uit het oog. Ik kwam erachter dat er voor zicht op het gehele plaatje balans nodig is. En dát kan pas als je stevig op twee benen staat. Dán kun je pas de regie pakken over jouw leven en vanuit daar je leven vormgeven zoals jij dat wilt. Dat wil jij toch ook?

  Ik gebruik twee pijlers om voluit te leven: ‘Reiki’ (voor rust en ontspanning) en de ‘Tzolkin’ (voor meer zelfinzicht). Aan de hand van deze peilers kom je erachter wat jouw kwaliteiten en uitdagingen zijn en hoe je deze in jouw voordeel kunt laten werken.

  En jij?
  Iedereen heeft twee benen nodig om stevig op te staan. Dat betekent: inzicht in jezelf en verbinding met jezelf. Sta jij stevig? In 5 coachingsessies help ik jou naar meer zelfinzicht en balans, zodat je stevig op beide benen kunt staan. Ben je benieuwd geworden? Ik vertel je graag meer!

  Eline

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply