Rate this post
 • Op een blessure zit je niet te wachten
  Rate this post

  Als sporter wil je in beweging blijven. Dan zit je niet te wachten op een blessure die je het sportplezier ontneemt. Je wilt zonder pijn presteren. Sportchiropractie kan een sporter met een blessure weer snel in beweging krijgen. Bovendien kan het bijdragen aan het leveren van betere prestaties.

  Maurice Blom, (sport)chiropractor bij het Alphense Sanos, is naast gediplomeerd fysiotherapeut ook gediplomeerd sportchiropractor. Door zijn kennis en kunde kijkt hij met een andere blik naar (terugkerende) blessures en behandelt hij deze met goed resultaat.
  Efficiënter bewegen is een betere keuze dan harder trainen, aangezien zwaarder trainen tot blessures kan leiden. Het vinden en corrigeren van de zwakke schakel(s) in je bewegingspatroon is een logischere benadering en dé manier waarop Maurice je helpt om vooruitgang te boeken.
  Heb je geen last van blessures, ook dan is sportchiropractie interessant, want voorkomen is nog altijd beter dan genezen.
  (Sport)chiropractie wordt vaak voor een groot deel vergoed door je aanvullende zorgverzekering. Hoeveel je vergoed krijgt, kun je nalezen in je polisvoorwaarden.
  Ook ben je van harte welkom voor een sportmassage bij Daniëlle Blom. Zij is afgestudeerd fysiotherapeute en past die bekwaamheid ook toe in de massages die zij geeft. Een massage kan afzonderlijk worden geboekt, maar kan ook een aanvulling op sportchiropractie zijn, en kan ervoor zorgen dat blessures uitblijven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply