Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Op een mooie plek je behandeling ondergaan
  4/4 - (1 stemmen)

  Je wilt een gebitsbehandeling laten uitvoeren, of bijvoorbeeld een haartransplantatie ondergaan voor een mooie, volle bos haar. Maar je wilt geen nummer zijn of te maken krijgen met lopendebandwerk. Je wilt persoonlijke aandacht en de beste specialisten, en het liefst ook een ontspannen verblijf. Dat kan… in Turkije!

  Ilona Benders heeft 12 jaar lang in Turkije gewoond en gewerkt in de medische sector. Ze beschikt over expertise en ervaring op het gebied van medische en cosmetische behandelingen in Turkije. Bovendien spreekt ze de Turkse taal vloeiend. Na haar terugkeer naar Nederland heeft ze IM Medical Travel opgericht. Nu bemiddelt ze tussen cliënten en de beste klinieken in Turkije. Ilona: ‘Het grootste voordeel van een behandeling in Turkije is dat de arbeids- en laboratoriumkosten veel lager liggen dan in Nederland, waardoor een behandeling voor ruim de helft goedkoper kan worden aangeboden. En de cliënt is er ook nog eens een paar dagen lekker tussenuit!’

  Volledig verzorgd
  Ilona begeleidt de contacten tussen jou en de specialisten, en verzorgt de vertalingen, zodat de communicatie gemakkelijk verloopt en jij je wensen en vragen in je eigen taal kenbaar kunt maken. Het eerste consult is vrijblijvend en kan in Nederland plaatsvinden. Je bespreekt je wensen en krijgt uitleg over de behandeling en de reis. Ga je akkoord, dan kan de reis geboekt worden. Ilona: ‘Tijdens het verblijf in Izmir in Turkije kan de cliënt 24 uur per dag een beroep doen op onze hostess. Bovendien blijf ik een aanspreekpunt. Na de behandeling krijgt de cliënt een garantiecertificaat van de specialist. Mocht er onverhoopt nog iets moeten gebeuren, dan kan de cliënt, als er is voldaan aan de voorwaarden, kosteloos opnieuw naar Turkije voor een aanvullende behandeling. En wat de kwaliteit van de behandelingen betreft: de ervaren specialisten die werken in onze moderne klinieken in Izmir zijn zeer deskundig, hebben internationaal behaalde specialisaties, zijn aangesloten bij tal van Europese kwaliteitsinstanties en werken met topkwaliteit materialen, veelal uit Zwitserland en Duitsland. Het gastvrije team van specialisten en medewerkers kan jou dan ook vast en zeker aan een goed en betaalbaar resultaat helpen!’

  Persoonlijke begeleiding
  IM Medical Travel organiseert ook groepsreizen. Hierbij word je persoonlijk begeleid gedurende jouw hele medische reis, vanaf je vertrek in Nederland tot aan het einde van je medische behandeling. Tijdens de bezoeken aan de kliniek is er zo altijd een expert aanwezig die de Turkse taal vloeiend spreekt, jou op je gemak kan stellen en zorgt voor afleiding voor, tijdens en na de behandeling(en).

  Tandheelkundige behandelingen
  Via IM Medical Travel kun je allerlei tandheelkundige behandelingen ondergaan, zoals het plaatsen van kronen, bruggen, facings of implantaten. Maar ook een volledige gebitsrenovatie is mogelijk. Zo’n behandeling is heel aantrekkelijk: als je bijvoorbeeld 2 kronen laat plaatsen, is het al goedkoper als je daarvoor naar Turkije gaat! Voor de meeste behandelingen is een reis van 8 dagen naar Turkije voldoende. Alleen voor een implantaatbehandeling reis je tweemaal naar Turkije. Bij de eerste keer worden de implantaten geplaatst. Na een helingsperiode van 3 à 4 maanden kunnen de kronen en/of bruggen worden geplaatst.

  Haartransplantaties
  Heb je last van kaalheid en wil je weer een volle bos haar? Dan zou je een haartransplantatie kunnen overwegen. De haarzakjes worden één voor één uit de haarkrans gehaald. Dan worden ze eerst in een speciale groeivloeistof geplaatst, voordat ze worden getransplanteerd naar het gebied waar u weer wilt genieten van een vollere haardos. Deze methode laat geen littekens achter en het resultaat ziet er heel natuurlijk uit. Afhankelijk van het aantal haarzakjes duurt de behandeling circa 5 uur.

  Ooglaserbehandelingen
  Zie je het allemaal niet zo scherp? Met een ooglaserbehandeling heb je geen bril meer nodig! Via IM Medical Travel kun je in een gerenommeerd oogziekenhuis je ogen laten laseren. De meeste operaties worden uitgevoerd door een van de meest gerespecteerde oogchirurgen in Turkije. De behandeling is in een dag gebeurd, waarna je de volgende dag nog op controle komt. Zo kun je snel weer scherp zien! Ook deze behandeling wordt veel goedkoper aangeboden dan in Nederland, want je bespaart ongeveer 50 tot 60 procent op de kosten.

  Consultatiedagen op 22 en 23 februari
  Ben je benieuwd naar de voordelen van behandelingen in Turkije? In februari 2020 houdt IM Medical Travel weer consultatiedagen: op zaterdag 22 februari in Tilburg en op zondag 23 februari in Rotterdam. Kijk voor meer informatie op de website. Wil je je hiervoor aanmelden? Neem dan telefonisch of via e-mail contact op. Of vul het aanmeldformulier op de website in.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply