Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Op elk moment van de dag práchtige wenkbrauwen!
  Rate this post

  Trrring, daar gaat je wekker. En het is ook tijd om het koffieapparaat een slinger te geven en een ontbijtje in elkaar te draaien, een leuke outfit bij elkaar te rapen en óók nog eens je haar en make-up te doen. Jammer alleen dat die vijf minuten die je op het laatst nog over hebt, nét iets te kort zijn om je wenkbrauwen on point te maken.

  Jammer, want jij weet ook hoe sprekend en stralend jouw uitstraling is als jouw brows en ogen wél worden benadrukt. Dit zijn immers de belangrijkste facetten van je gezicht. Gelukkig bestaan er verschillende oplossingen voor een altijd mooie oogopslag!

  Waanzinnige wimpers
  De naam ‘wimperextensions‘ zegt het al: hiermee krijgen je natuurlijke wimpers meer body en lengte. Dit gebeurt door middel van de ‘one by one’-techniek, waarbij de extensions één voor één op de wimperhaartjes worden geplaatst. Of ga voor de Russian Volume-techniek. Hierbij zijn de haartjes dunner en lichter, waardoor er meer extensions worden gebruikt. Zo krijg je dat volle, fluffy effect! Omdat de wimperstyliste een haar- en huidvriendelijke lijm gebruikt en rekening houdt met de draagkracht van je wimpers, zijn de extensions niet schadelijk.

  Wil je liever geen wimperextensions? Met de Lash Volume Lift krijg je een volle, gelifte look. Deze veilige, pijnloze methode is eveneens dé uitkomst als je natuurlijke wimpers niet gepositioneerd zijn als je zou willen, bijvoorbeeld als je, korte, steile of overkrulde wimpers hebt. Ook dit systeem is niet schadelijk voor je wimpers. Sterker nodig: het voedt ze en houdt ze gezond. Een mooie aanvulling op de Lash Volume Lift is de Lash Botox. Dit is een intens diep voedend masker voor je wimpers, met als resultaat niet alleen gezonde, maar ook zichtbaar dikkere en langere wimpers. Niet alleen lijken je eigen wimpers voller en langer, ook kun je er gewoon mee zwemmen, douchen en sporten. Op elk moment van de dag heb jij prachtige lashes!

  Beautiful brows
  Mocht jij bang zijn voor een sterk tatoeage-effect, dan kun je die angst laten varen. Met de Henna Brows-techniek worden er met huidvriendelijke hennaverf de meest natuurlijke wenkbrauwen gecreëerd. De henna hecht niet alleen op je haartjes, maar ook op je huid. Dit geeft een mooi, diep kleureffect. Omdat de mogelijke hennakleuren van heel donker naar licht gaan, is er altijd een kleur of combinatie die past bij jou! Niet alleen krijgen je wenkbrauwen tijdens de behandeling een mooie kleur, ook worden door middel van shapen, waxen, threaden en trimmen in vorm en model gebracht. De verf blijft drie tot vier weken zitten. Tot die tijd hoef jij dus niet meer in alle vroegte in de weer met je wenkbrauwpotloodje!

  The Brow Bars Den Bosch
  Wil jij dé perfecte wenkbrauwen en wimpers? Dan staan de zeer getrainde en gespecialiseerde brow- en lashstylistes en PMU-specialisten van The Brow Bars Den Bosch voor je klaar. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en gaan vakkundig te werk. Naast wimperextensions, de Lash Volume Lift en de Henna Brows kun je er nog voor veel meer terecht! Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit touch-ups waarbij je wenkbrauwen door middel van shapen, harsen, epileren, bijknippen en stylen in model worden gebracht. Ook kun je tips krijgen waarmee jij ook thuis dé perfecte brows creëert! Hoe gezellig: tijdens de duo-behandelingen kun je ook je moeder, zus of beste vriendin meenemen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply