Rate this post
 • Op en top vrouwelijk
  Rate this post

  Mooi en stijlvol. Kant en zachte materialen. Warme kleuren en subtiele details. Ook wanneer je borstkanker hebt gehad, kun jij je nog steeds hullen in prachtige lingerie, die niet onderdoet voor de setjes die je gewend was te dragen. Met de juiste borst- of deelprothese is er namelijk geen sprake van asymmetrie in je silhouet en kun je je nog steeds op en top vrouwelijk voelen.

  Perfecte pasvorm
  Ieder mens is uniek. En dat geldt ook voor jouw borsten. Er is altijd een prothese die het best overeenkomt met jouw figuur. De mammacarespecialisten van De Magneet Lingerie kunnen je hierbij goed adviseren. Zij kunnen je ook helpen bij het vinden van passende lingerie.

  Breast shaper
  Wanneer je een borstsparende operatie hebt gehad, is de kans groot dat de geopereerde borst kleiner is dan de andere borst. Die asymmetrie kan ook, soms pas na jaren, optreden bij vrouwen die alleen zijn behandeld met radiotherapie, en vrouwen die een borstreconstructie hebben ondergaan, maar in de loop der tijd flink zijn afgevallen of aangekomen. En daarnaast zijn er natuurlijk ook vrouwen die van nature een ongelijke cupmaat hebben. Daar kun je je behoorlijk ongemakkelijk bij voelen. Gelukkig is ook daar een heel mooie oplossing voor: de ‘breast shaper’. Deze deelprothese is er in verschillende vormen en maten, zodat er altijd een pasvorm is, die jouw silhouet weer symmetrisch maakt. In de meeste gevallen wordt ook deze (deels) vergoed.

  Zorgeloos zwemmen
  Trek jij graag een baantje? De Magneet Lingerie heeft ook prothesebadpakken, -bikini’s en -tankini’s. Wanneer je veel en vaak zwemt, kun je overwegen om een speciale zwemprothese aan te schaffen. Deze is lichter van gewicht dan de gewone prothese en heeft een holle achterkant, waardoor het water er gemakkelijk achterlangs kan stromen.

  De Magneet Lingerie
  Bij De Magneet Lingerie ben je op de juiste plek voor het beste op het gebied van borstprotheses en protheselingerie. Het assortiment is groot, en bestaat uit merken als Anita, Amoena, ABC (Basko) en Silima. De gediplomeerde mammacarespecialisten van De Magneet kunnen jou voorzien van een professioneel en deskundig advies. Dit gebeurt met alle tijd en aandacht, en in alle privacy en rust. Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen, is het belangrijk dat je een afspraak maakt. De Magneet Lingerie is een door SEMH erkende leverancier van mammaprotheses. Met de meeste zorgverzekeraars is een overeenkomst afgesloten. Dat betekent dat je prothese over het algemeen rechtstreeks gedeclareerd kan worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply