Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Op je gemak met een haarwerk

  Eit van der Meer is begin jaren ’80 begonnen als kapper bij Cosmo Hairstyling. Binnen een aantal jaren kreeg hij de mogelijkheid om een Cosmo-zaak over te nemen in Zwolle. De zaak is door de jaren heen uitgegroeid tot een all round salon, waar jong en oud zich thuisvoelt. Sinds 2014 heeft Eit ook een salon aan huis, speciaal voor haarwerken.

  Eit: ‘Zo’n nieuwe uitdaging ging ik graag aan. Steeds vaker werd ik geconfronteerd met de vraag naar haarwerken en pruiken. Zeker bij een medische reden van haarverlies merk ik dat persoonlijk contact en privacy erg belangrijk zijn, zoals bij vrouwen met borstkanker of Alopecia. Dit is ook de reden dat ik de mogelijkheid bied om bij jou thuis langs te komen voor een intakegesprek, persoonlijk advies en behandeling.’

  Je kunt het zo gek niet bedenken
  Bij Eit heb je een zeer ruime keuze uit haarwerken: lang, kort, rood, bruin, krullend, stijl en alles daar tussenin. De meeste mensen kiezen voor synthetisch haar. Dit haar is goedkoper dan echt haar en blijft langer mooi. Als je een paar exemplaren hebt gekozen, bestelt Eit deze voor je en zo’n twee dagen later worden ze al geleverd. Daarna kun je ze passen en kiezen welke jou het beste bevalt. Je kunt Eit gerust vragen bij jou thuis langs te komen als je dit prettiger vindt. Zelfs in het weekend! Je kunt je nieuwe haar vervolgens nog verder personaliseren door het niet alleen te laten knippen en stijlen, maar er ook wat haar bij te laten knopen als je dat wenst. Eit: ‘Soms willen mensen een extra natuurlijk effect, door bijvoorbeeld een paar plukjes grijs haar aan de zijkanten toe te voegen. Dit doe ik graag. Ook als er gedurende het dragen van het haarwerk onderhoud nodig is, kun je bij mij terecht. Zolang je mij nodig hebt, blijf ik beschikbaar om te helpen. Tevens kun je om de zes weken bij mij komen voor een hoofdhuidmassage en knip ik het eigen haar bij als het weer begint te groeien.’ Bij Cosmo Haarwerken kun je het zo gek niet bedenken of het is mogelijk!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply