Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Op goede voet met jezelf
  Rate this post

  Ze zijn misschien wel de meest ondergewaardeerd delen van je lichaam: je voeten. En toch dragen ze je overal naar toe. Ze zijn letterlijk je basis. Een basis die in contact staat met de rest van je lijf en je lichaam, bij klachten van zowel fysieke als mentale aard, weer in balans kan brengen. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Lees maar snel verder, dan zul je ontdekken dat het waar is!

  Op je voeten bevinden zich namelijk punten die corresponderen met organen, zenuwen en weefsels, zoals je spieren. Wanneer er een verstoring in je lichaam plaatsvindt, is deze vaak te voelen in de voet als spanning, die pijn kan doen of zelfs via verkleuring op de voeten kan uiten.

  Door de reflexpunten te masseren, kan een reflexzone­therapeut energieblokkades opheffen, waardoor energie vrijer kan stromen en het lichaam de kans krijgt om zichzelf te herstellen. De doorbloeding verbetert, waardoor weefsels meer zuurstof krijgen, afvalstoffen sneller afgevoerd worden en voedingsstoffen de cellen beter bereiken. Bovendien zorgt een behandeling voor ontspanning. Je ervaart weer hoe het is om je lichaam te voelen en: een ontspannen geest maakt verstandigere keuzes voor jouw gezondheid!

  Afvalstoffen
  ‘Tijdens de behandeling ga ik samen met jouw stap voor stap kijken waar jij behoefte aan hebt om de balans in jouw leven terug te vinden’, legt Esther van der Landen haar manier van werken uit. ‘Van behandelen en voorkomen van lichamelijke klachten door middel van voetreflexologie, naar inzicht in de achterliggende patronen. Een behandeling duurt ongeveer een uur en daarna kun je je extra moe voelen, vaker naar het toilet moeten of zelfs even een verergering van je klacht ervaren. Dat neemt na korte tijd echter weer af. Het wordt veroorzaakt door de afvalstoffen die vrijkomen. Deze moeten worden afgevoerd, zodat je energie weer vrijer kan stromen.’

  Holistische zienswijze
  ‘Ik behandel volgens de holistische zienswijze: niet alleen aandacht voor de ziekte of klacht, maar vooral ook de fysieke, mentale en emotionele kant van elke mens betrekken in het proces van behandelen. Vertrouwen, rust, ontspanning en oprechte interesse daarbij zijn, naast uiteraard de benodigde kennis en kunde, voor mij heel belangrijk. Ik hoop dat ik wat voor je kan betekenen.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply