Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Op je mooist op de foto
  Rate this post

  Ben je op zoek naar een fotograaf die jou, je ­kinderen of je hele familie op de foto kan zetten? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Wellicht wil je je partner verrassen met een mooie foto voor Valentijnsdag of zomaar. Er zijn vele mogelijkheden. Fotograferen is mogelijk in de studio, op locatie of bij je thuis.

  Glamourfoto’s
  Of… ‘Model voor 1 dag’, ‘She’s Got the Look’, ‘Next Top Model’: je kent ze wel: TV-shows die de mooie kant naar voren halen. Onhaalbaar en een onwerkelijke wereld? Wellicht kan ik je helpen om een stapje dichterbij deze wereld te komen. ‘Maar wat moet ik daarvoor doen?’ vraag je je af. Shoppen! De leukste kleding kopen, lenen of huren. Dan zorg ik voor de rest. Ik regel de visagie, locatie en mijzelf als fotograaf. Of je dit alléén doet, met vriend en/of vriendinnen, je hele familie of met een vrijgezellenparty, dat maakt mij niet uit. Als het maar gezellig is.

  Huwelijksfoto’s
  Het schiet al op: jullie hebben besloten om te gaan trouwen. Van harte met het voorgenomen huwelijk! En nu? Kleding regelen, bloemen uitzoeken, wanneer komen de gasten? Er moet veel geregeld worden. Erg leuk. Wat doen jullie met de fotografie? Wordt het ome Klaas die de foto’s maakt of wordt het de fotograaf die de foto’s maakt, zodat je gasten van de dag kunnen genieten? Op een dvd, in een geprint fotoalbum of alle foto’s afgedrukt: wat jullie willen. Een bezoek van tevoren hoort hier ook bij, zodat we kunnen kennismaken, de dag kunnen doornemen en bespreken welke sfeer jullie willen hebben.

  Bekijk de foto’s op mijn website en trek de stoute schoenen aan en mail of bel!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply