Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Op jonge leeftijd naar de schoonheidsspecialiste?
  Rate this post

  Veel mensen vragen zich af vanaf welke leeftijd je een schoonheidsspecialiste zou moeten bezoeken, maar eigenlijk staat daar geen leeftijd voor. Huidverzorging is voor elke leeftijd belangrijk! Een regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialiste doet, ongeacht je geslacht of leeftijd, iedere huid goed.

  Wat de specifieke behoeften van je huid zijn, is afhankelijk van je leeftijd en huidconditie. De behandeling zal hierop worden aangepast.

  Kinderen
  Bij kinderen is het dagelijks beschermen van de huid voor weersinvloeden voldoende, maar bij jongeren in de puberteit verandert er veel in de huid, waardoor die ook andere behoeften heeft. Hormoonwisselingen zorgen vaak voor huidproblemen, waardoor bijvoorbeeld acne kan ontstaan. Met een huidanalyse kan gekeken worden welke behoefte de huid heeft en kan een behandeling worden toegepast die de huid op dat moment nodig heeft. Behandelingen in de salon en de juiste producten voor thuis kunnen samen zorgen voor huidverbetering, ongeacht leeftijd.

  Jongeren
  Vanaf de leeftijd van ongeveer 25 jaar begint het huidverouderingsproces. De tekenen van dit proces zijn bij de één al eerder zichtbaar dan bij de ander, maar vroeg of laat zullen we het allemaal aan onze huid gaan merken. Met de juiste verzorging kun je huidveroudering vertragen en de huid langer in een gezonde en jeugdige conditie houden. Laat te allen tijde een huidanalyse maken door een Skincare Specialist. LANA / YOUR SKINCARE COMPANY gebruikt hiervoor een Skinanalyser om foto’s van de huid te kunnen maken en een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de conditie van de huid.

  Ontspannen momentje
  Mandy, Skincare Specialist van LANA / YOUR SKINCARE COMPANY: ‘De belangrijkste redenen om naar een schoonheidsspecialist te gaan, zijn het verbeteren van de huidconditie in combinatie met even een ontspannen momentje voor jezelf. Ontspanning vinden wij bij LANA erg belangrijk tijdens een behandeling, en daarom zorgen wij met een hand- en/of voetmassage, en een hoofdhuidmassage voor dat extra relaxmomentje.’

  Duobehandeling
  ‘Ben je nog nooit naar de schoonheidsspecialist geweest, en zou je dit wel graag willen? Maar vind je het spannend om voor de eerste keer alleen te komen? Wij bieden de mogelijkheid om met zijn tweetjes te komen, en dan gezellig naast elkaar in de salon behandeld te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan één van je ouders, een dochter of zoon, vriend of vriendin enzovoort. Ook mannen zijn uiteraard van harte welkom, want waarom zou de mannenhuid geen verzorging nodig hebben?’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply