Rate this post
 • Op naar de zomer…
  Rate this post

  Dat was wel weer even wennen: de klok een uur vooruit. Natuurlijk is het ‘s avonds langer licht, maar mijn lichaam is duidelijk nog in winterstand en moet nog even omschakelen.

  Moeizaam komen we ’s ochtends allemaal uit bed. Kids die niet uit bed willen, zeuren over kleding die ze niet of juist wel aan willen. ‘JAAAA mam, ik ga tandenpoetsen!’ ­schreeuwen ze me na. Bijna slaapwandelend ga ik naar beneden om ontbijtjes klaar te maken. En als het dan klaarstaat: ‘NEEE, ik wil een tostie!’ schreeuwt mijn jongste. GRRRRR… Op dat soort momenten moet ik mij echt beheersen. Dan maar de hond uitlaten en tel tot… 100 weer. De kids naar school brengen en snel een boodschapje doen. Waarschijnlijk dachten meer moeders dat. Pfff… Na een recordpoging om in 10 minuten m’n boodschappenkar vol gezonde producten te stouwen, sta ik in een ­superlange rij bij de kassa. En een caissière die het heerlijk vindt om met elke klant haar weekend door te nemen. Waarom heb ik dat nou weer? Zuchtend leg ik me erbij neer. Go with the flow. Straks alle ochtendstress eruit dansen met mijn Zumbales. Heerlijk!

  Life is just better when you dance!

  X Melanie

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply