Rate this post
 • Op naar een gezond gewicht!
  Rate this post

  Als lezer(es) van dit magazine heb je in de laatste
  edities fijne ervaringsverhalen kunnen lezen van mijn klanten. Maar je hebt je misschien wel afgevraagd wie diegene toch is, die deze mensen naar een gezond gewicht heeft begeleid.

  Ik ben Roos Zantkuyl en ben zelf 8,5 jaar geleden 46 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed! Ik ben van morbide obesitas naar een gezond gewicht gegaan. Nadat ik heel veel diëten had uitgeprobeerd, bleek Cambridge Weight Plan de oplossing voor mij! Na jarenlang jojoën ben ik met het Cambridge Weight Plan heel stabiel gebleven. De eerlijkheid gebiedt mij wel te zeggen, dat ik door mijn overgang nog wel even van het pad geweest ben, maar nu ben ik weer ‘back on track’!

  Passend programma
  Het Cambridge Weight Plan is een geweldige methode met verschillende programma’s. We nemen jouw gezondheid en levensstijl onder de loep, en naar aanleiding daarvan kiezen we samen het programma dat het beste bij jou past. We kunnen kiezen uit een totaalvoeding (500 kcal per dag) tot maaltijdvervangers van 800 tot 1200 kcal per dag. Alle programma’s werken prima en hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Waar je ook voor kiest: het gaat erom dat je je uiteindelijke doel behaalt, en nog belangrijker: gaat behouden! Want niets smaakt lekkerder dan een gezond / afgeslankt lichaam!

  Emotie-eten
  In mijn praktijk kom ik veel mensen tegen waarvan hun overgewicht een link heeft met emotie-eten. Niets menselijks is mij vreemd: ook bij mij was dat het geval. Ik heb een cursus gevolgd om mensen te kunnen coachen met emotie-eten. Ik geef regelmatig workshops om mensen te leren omgaan met de valkuilen die we allemaal hebben. Tijdens deze workshops wissel je met lotgenoten ervaringen uit en leer je weer hoe je kunt voelen in plaats van jezelf te vullen! Voor mij zijn dit altijd hele mooie, warme en waardevolle momenten met mijn klanten. Daarnaast kan ik je ook 1 op 1 coachen om je te leren hiermee om te gaan.

  Cursus
  Tevens kun je bij mij de cursus ‘Word de regisseur worden van je eigen leven’ volgen. Deze cursus is op basis van de filosofie van Louise Hay (bekend van ‘Je kunt je leven helen’). Je leert verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en weer van jezelf te houden.

  Nu je mij iets beter kent, hoop ik je spoedig in mijn praktijk te mogen begroeten, zodat we samen aan de slag kunnen gaan met jouw overgewicht en ook jij weer blij wordt met jezelf en jouw lichaam!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply