Rate this post
 • Op naar een gezonde leefstijl
  Rate this post

  Als je borstkanker hebt en middenin allerlei behandelingen zit, beweeg je doorgaans weinig; mogelijk té weinig. En dat terwijl bewegen belangrijk is om je spierkracht op te bouwen en in stand te houden als je klaar bent met alle behandelingen. Majella Imberg is werkzaam als personal coach op het gebied van bewegen, eten en vooral lekker in je vel zitten.

  Majella helpt je bij het vinden van de juiste vorm van beweging en een voedingspatroon dat bij je past. In de sessies helpt ze je de juiste prioriteiten te stellen, zodat je je energieker zult voelen, waardoor je meer uit het leven kunt halen.
  Ook helpt ze je de juiste prioriteiten te stellen op mentaal en fysiek vlak, met als doel: lekkerder in je vel zitten! Dit bereik je door een uitgebalanceerd voedingspatroon gecombineerd met de juiste beweging. Haar programma heeft een motiverende en oplossingsgerichte aanpak. De sessies bestaan uit coachingsgesprekken en ‘functioneel & plezierig’ bewegen, en vinden plaats waar jij je prettig voelt (thuis, sportschool, bos). Belangrijk daarbij is de balans tussen in­spanning en rust.

  Jouw geluksbeleving speelt ook een belangrijke rol. Hierin komen de aspecten ‘body’, ‘mind’ & ‘soul’ aan bod. Simpel gezegd houdt dit in dat jullie gaan kijken hoe jij in het leven staat. Kortom: hoe zorg je ervoor dat je de energie hebt om te vechten?

  Majella’s begeleiding kan ervoor zorgen dat je je leven fit en vol zelfvertrouwen weer oppakt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply