Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Op naar een zachte, stralende huid
  Rate this post

  Onze huid loopt dagelijks ‘schade’ op door ongezonde leefgewoontes, niet goed reinigen en blootstelling aan te veel zonlicht. Door een peeling toe te passen, kun je deze ‘schades’ grondig aanpakken. Een intensieve peeling is ook enorm belangrijk om veroudering van de huid tegen te gaan.

  Sinds 2008 wil ik in mijn salon iedereen met een mooie stralende huid de deur uit laten gaan. Een van de belangrijkste behandelingen daarvoor is de micro- en profipeel-behandeling van Beauty Defect Repair (BDR).
  Maar wat is een peeling nou precies?
  Een peeling of scrub is iets waar iedereen wel eens van gehoord heeft, en veel van ons passen die ook thuis toe. In een salon kan dat op een veel intensievere manier. Door een peeling worden alle oude, oppervlakkige huidcellen verwijderd, waardoor nieuwe jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. De huid ziet er daardoor zacht, glanzend en egaal uit.
  Door het ondergaan van een intensieve mechanische peeling worden naast dode cellen ook nog pigmentaties, rimpels en littekens minder zichtbaar. Daarom kan deze behandeling ook preventief ingezet worden. Na de peeling is de huid beter in staat om de werkstoffen in maskers en crèmes op te nemen.
  Nieuwsgierig geworden? Neem contact met
  mij of maak gebruik van de kennismakings­behandeling. Kijk ook een op mijn website of volg mij op Facebook.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply