Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Op naar verandering!

    Je bent toe aan een nieuwe start. Je wilt weer met een frisse blik je leven (een beetje) veranderen. Mooi hoor, die voornemens! Maar… wáár moet je nou beginnen?

    Vanuit een goed gevoel kun je betere keuzes maken. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan! En wat helpt er beter om goed in je vel te komen zitten dan een massage? Nou… een op maat gemaakte massage! Nanda van Praktijk POZitive kijkt naar jou, naar wat jij op dit moment nodig hebt en naar wat je nodig hebt in de nabije toekomst. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een ontspannings–massage. Je ervaart dan wat gedachten, spanningen en stress met je lijf doen en komt heerlijk tot rust. Een andere vorm van massage is de metamorfosemassage. Deze wordt uitgevoerd door kleine bewegingen op je voeten, handen en hoofd. Het effect van deze kleine bewegingen kan groot zijn! Deze massage werkt in op je totale wezen. De energie gaat naar dat gebied waar die het meest nodig is. Bij de één is dat bijvoorbeeld een pijnlijke spier, bij de ander gevoelens van onmacht of angst, waardoor men zich na de massage evenwichtiger voelt. Deze massage ontspant meestal en het werkt door in een langere periode daarna.

    Soms merk je pas dat er iets is veranderd als iemand uit je omgeving je hierop aanspreekt. Dat is het mooie van deze massage: de subtiliteit en de verandering in je totale wezen. Geniet, laat de energie stromen en de toekomst maar komen!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply