Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Op voeten gedragen
  Rate this post

  Langzaam trekt de warmte weg en maken de groene blaadjes plaats voor kale takken. In jouw garderobe is ook een verandering te zien: je slippers ruil je in voor dichte sneakers of laarsjes. Maar nu jouw voeten minder vaak het daglicht zien, betekent dat niet dat je ze kunt vergeten!

  Je voeten dragen jou de hele dag en hebben veel invloed op je houding en manier van bewegen. Het is daarom verstandig om je voeten het hele jaar door voldoende verzorging te geven. Daarnaast is het belangrijk om bij klachten, zoals nek- en rugpijn, op tijd aan de bel te trekken bij de podoloog. Misschien leg je het verband niet tussen bepaalde klachten en je voeten, maar dat verband is er dus vaak wel degelijk! Gelukkig kan podoloog en medisch pedicure Mirjam jou behandelen, zodat je weer heerlijk klachtenvrij kunt lopen. ‘Om tot een goede klachtendiagnose te komen, voer ik altijd een uitgebreid onderzoek uit door middel van een podografie, podoscopie en functieonderzoek. Daarna stel ik een persoonlijk behandelplan voor mijn cliënt op en gaan we aan de slag om de klachten op te lossen. Afhankelijk van de klachten meet ik bijvoorbeeld podologische correctiezolen aan of vervaardig ik een orthese.’

  Ook bij een chronische ziekte, zoals diabetes, is het belangrijk om je voeten preventief te laten verzorgen. Door ziekte ben je vatbaarder voor infecties en andere ongewenste voetklachten, dus zorg ook in dit geval voor de juiste en regelmatige behandeling voor je voeten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply