Rate this post
 • Op zoek naar de ware?
  Rate this post

  De naam zegt het al: je blijft een individu, maar je vormt een duo met iemand anders. Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo helpt singles, mannen en vrouwen vanaf 35 jaar uit Groningen en ­Drenthe met opleidingsniveau vanaf MBO, met het ­zoeken naar een serieuze relatie of een maatje.

  Oprichtster Joyce Boerkoel vond zelf 19 jaar geleden haar huidige partner via een relatiebemiddelingsbureau. Joyce: ‘Ik kon zelf wel vriendjes vinden, maar net niet het juiste vriendje voor mij. Via relatiebemiddeling lukte mij dat wel, en dat gun ik iedereen’. Ruim 4 jaar geleden is Joyce ­begonnen met IndiviDuo.

  Geen datingsite
  IndiviDuo is niet te vergelijken met een datingsite. ‘Een datingsite werkt niet voor iedereen. Je zet allerlei ­gegevens over jezelf op internet, maar je weet niet of je ­gevonden wordt door de juiste personen. Bovendien ­kunnen de profielen afwijken van de werkelijkheid. Veel mensen worden verliefd op een ‘plaatje’, maar als twee personen elkaar na een tijdje ontmoeten, blijkt er toch geen klik te zijn. Daarom is de persoonlijke ontmoeting essentieel: je moet elkaar zien om te ontdekken of je ­voldoende overeenkomsten hebt.’

  Werkwijze
  Wie geïnteresseerd is, kan een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek met Joyce op het kantoor van IndiviDuo in Gieterveen. Besluit die persoon om zich in te schrijven, dan bezoekt Joyce die persoon bij hem of haar thuis voor een uitgebreid intakegesprek, om een goed beeld te krijgen. Vervolgens gaat Joyce op zoek naar een geschikte match in de eigen omgeving van de cliënt. Dat is wel zo gemakkelijk, aangezien niet iedereen ver wil reizen om een ander te ontmoeten en een relatie op te bouwen. De cliënt krijgt een brief met de contactgegevens van een kandidaat, zodat die zelf een afspraak kan maken voor een ontmoeting. Is de match geen succes, dan zoekt Joyce verder. Dat het bureau een succes is, blijkt wel uit het grote aantal relaties dat er na bemiddeling is ontstaan. ‘Doordat ik nu werk met de ABC-methode is het slagingspercentage zelfs 80 procent!’

  Activiteiten
  Joyce organiseert regelmatig activiteiten, waarbij ­deel­nemers andere singles kunnen ontmoeten. Ook kunnen ze dan kennismaken met Joyce. Het blijkt dat bij deze ­activiteiten vaak nieuwe vriendschappen en relaties ontstaan.

  IndiviDuo werkt met de ABC-methode:
  Activiteiten voor singles
  Bemiddeling naar een serieuze relatie
  Coaching om gemakkelijker zelf een partner te vinden

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply