4/4 - (1 stemmen)
 • Op zoek naar een partner?
  4/4 - (1 stemmen)

  We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving die alleenstaand is. Wellicht behoor je zelf tot deze grote groep, die alleen maar groeiende is. Alleen komen te staan overkomt je, zomaar of door een samenloop van omstandigheden. Soms lukt het niet om zelf de juiste partner op het goede moment tegen het lijf te lopen

  Wanneer je als alleenstaande op zoek bent naar een partner, loop je vaak tegen problemen aan. Bijvoorbeeld via internet (e-dating), waar geen discretie heerst en je vaak niet kunt vertrouwen op de vrijblijvende gegevens en handelswijze. De meeste mensen stoppen op een gegeven moment hier dan ook mee vanwege de ergernis en lage scoringskans. Ouderen die niet over een computer beschikken, staan al snel aan de zijlijn. Waar moeten zij heen met hun vraag? Velen vragen zich af of een nieuwe relatie nog wel voor hen is weggelegd. We praten hier echt over een grote groep mensen die elkaar simpelweg niet kunnen vinden. Terwijl de omvang van deze groep juist hun kracht is. 40PlusRelatie levert maatwerk en kan hier een uitkomst voor je bieden.

  Persoonlijke aanpak
  40PlusRelatie onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak. Ik ga voor alleenstaanden van 40 tot 80 jaar, die woonachtig zijn in deze regio, op zoek naar een partner die echt bij hem of haar past. De kracht van 40PlusRelatie is dat dit op een persoonlijke, discrete en betrouwbare manier verloopt. Geen onbetrouwbare afspraken via internet en geen loze beloften. Alles wordt duidelijk besproken, zodat je weet waar je aan toe bent. Als iemand uit de regio zich heeft ingeschreven, dan wordt deze persoon door mij persoonlijk begeleid in de zoektocht naar de juiste partner. Er volgt een uitgebreid intakegesprek, waarbij ik een goed beeld van je krijg en van jouw partnerwensen. Wij kunnen matchen uit ons eigen grote, landelijke bestand. Dit maakt de kans van slagen groter. Wij werken met vaste tarieven en gegarandeerde partnervoorstellen.

  Wacht niet op anderen of het lot om je gelukkiger te maken. Neem zelf het heft in handen en maak een afspraak met 40PlusRelatie. Wellicht kun je binnenkort gezamenlijk op pad en van elkaar genieten! Je kunt mij bellen of mailen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply