Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Op zoek naar geluk
  Rate this post

  Je leert zó ongelofelijk veel op school: welke spreekwoorden je wanneer kunt ­gebruiken, hoe hard je moet rijden als je binnen drie kwartier van Maassluis in Utrecht moet zijn en wat ‘fotosynthese’ nou precies betekent… Maar dat wat er echt toe doet, wordt dat niet vergeten?

  Gelukkig worden of gelukkig zijn komt je als mens vaak niet aanwaaien. Hoeveel trainingen en cursussen worden daar wel niet voor aangeboden? En door hoeveel ‘shit’ moet je je als volwassene wel niet heen werken om eindelijk dat geluk te mogen vinden? Als je rugzak en hoofd al vol zitten?
  Ik krijg er in mijn praktijk vaak mee te maken: ouders die hun kinderen anders gunnen dan wat zij zelf hebben moeten meemaken. ‘Geluk’ is voor sommigen een lastig en moeilijk concept, terwijl het voor anderen zo simpel lijkt te zijn. Hoe geweldig zou het zijn als we kinderen die ‘simpele’ weg naar geluk al jong mogen leren? Zodat ze met die tools mogen opgroeien? Zou jij dat aan jouw kind willen meegeven, omdat hij/zij regelmatig niet lekker in zijn/haar velletje zit? Of omdat je gewoon graag ziet dat jouw kind deze tools al jong aangereikt krijgt? De training ‘Gelukszoekers’ maakt kinderen al op jonge leeftijd bewust van hun eigen geluk, van hun eigen invloed op dat geluk, en leert hen hoe ze dat geluk kunnen vinden. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op mijn website, of neem vrijblijvend contact op met me. Ga je mee vinden?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply